Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_dziewica

Ciekawość bycia z dziewicą

Polecane posty

Gość nie_dziewica

Hej, gryzie mnie ostatnio jeden temat. Mianowicie mój obecny chłopak jest bardzo ciekawy świata (w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Przejde do sedna. Nigdy nie był z dziewicą. Ja zanim się poznaliśmy miałam już paru chłopaków i nie mogę mu tego dać. Niestety widzę w nim pewne zachowania i postawy, że dziewice, to ktoś, kto go fascunuje i po prostu ciekawi. Gdy go zapytałam wprost, czy ciekawi go, jak to jest być z dziewicą, odpowiedział mi "że bardzo mocno go to ciekawi". Generlanie na tym nasza rozmowa się skończyła, ale mnie to bardzo trapi i nie daje spokoju, że mnie zostawi przez jakiś kawałek nabłonka albo zdradzi. Dziewczyny jak sobie radzić z takim problemem? PS. Nie zostawie go, bo chłopak jest mega kochany i chce, aby to był ten ostatni.

Gość xcxć
A ile ma lat? Jeżeli miałby cię zostawić lub zdradzić z kimś tylko dlatego że ona byłaby dziewicą to raczej strasznie niedojrzałe tak szczerze...

Gość gość
obecnie ma 26 lat, ja mam 23 lata

Gość gość
dojrzałość dojrzałością, a ciekawość ciekawością. Sam jestem facetem i powiem szczerze, że zostawiłem dziewczynę dla dziewicy... życie ma się tylko jedno. Dziewczyny to działa w dwie strony.

Gość nie_dziewica
boże :( to aż takie ważne? :/

Gość xcxć
Niespecjalnie bym się tym przejmowała, niektórych facetów rajcuje to, że mogą być tym pierwszym dla kogoś ale to nie znaczy, że od razu coś z tym zrobią, zresztą jeżeli macie fajny związek jakie to ma znaczenie czy dziewica czy nie, tylko niedojrzały facet myśli w takich kategoriach

Gość xcxć
to niespecjalnie ci na niej zależało...

Gość gość
Ja jak miałam 19 lat to facet mnie wyśmiał że byłam dziewicą wiec różnie to bywa

Gość gość
dziś to nie chodzi o dojrzałość!!! tylko o ciekawość!! Jedno i drugie, to zupełnie niewykluczające się obszary! Ciekawi go jak to jest, znaczy, że chciałby to przeżyć. MA DO TEGO PRAWO! A to, że wy sobie to próbujecie tłumaczycie, że ciekawość bycia z dziwicą, to niedojrzałość, to jesteście po prostu durne.

Gość gość
Też mi przeżycie zal, faceci to jednak sa debilni

Gość gość
Mając do wyboru dwie identyczne kobiety 99% facetów wybierze dziewice, bo to jak z autem... lepiej mieć nówkę prosto z salonu, niż zajeżdżonego grata po 6 właścicielu :P

Gość gość
dziś widzisz, ty to wiesz, ja to wiem, a on tego nie wie :)

Gość gość
45 letnią dziewice też?nie sądzę to pewnie to już dziwne dla nich

Gość gość
dziś już nie podsuwaj dla 26 latka, jakieś zdziwaczałej 40-stki, bo tak należy traktować kobiety, które są dziewicami w tym wieku.

Gość gość
faceci to jednak sa debilni x Polemizowałbym z tym stwierdzeniem, mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet mają inne podejście do pewnych spraw, dla kobiet liczy się doświadczenie u mężczyzn, im facet miał więcej kobiet, tym jest bardziej atrakcyjny dla większości z nich. U mężczyzn jest wręcz przeciwnie, mężczyźni z racji że są samcami są bardziej terytorialni i w ten sposób traktują swoje kobiety, rodzinę i dobra materialne, to jest ich "własność" i niczyja więcej. Zwyczajna biologia i tyle i trzeba to postarać się zrozumieć i uszanować.

Gość gość
dziś ale czy my tu mówimy o czystości seksualnej? chyba nie.. tylko o tym, że jakiś chłopaczyna jest ciekawi, jak to jest rozdziewiczyć jakąś panne. Jak dla mnie ma prawo, tak mówić. Ba nawet gdyby tak nie mówił, to znaczy, że jest jakiś piprznięty.

Gość gość
3 razy udawałam dziewicę i żaden się nie domyślił że nie jestem już nią hahahaha:)

Gość nie_dziewica
dziś sprytne, u mnie to już nie przejdzie :/

Gość gość
Nie jest prawdą że kobiety chcą bardzo doświadczonych seksualnie więc bzdury opowidasz

Gość nie_dziewica
widze, że schodzimy z tematu.. Mam się obawiać?

Gość gość
Powiem Tobie jak facet. Ktory miał dziewice w swoim życiu, ma dwojke dzieci i żone. Masz się czego obawiać. Jeżeli Cie kocha, to Cie nie zostawi, dla dziewicy, ale zdradzi jeżeli będzie miał okazje (a z tym wiadomo teraz jak jest :D ). Ale akurat, ta zdrada wpłynie tylko pozytywnie na wasz związek, bo wyrzuty sumienia, dadzą mu takiego kopa, że będzie dbał o Ciebie o wiele bardziej ;]

Gość gość
Generalnie uważam, że to durne zdradzać dziewczynę z jakąs tam dziewicą, tylko dlatego, że dziewczyna nie jest już dziewicą. Z drugiej strony rozumiem też chłopaka. Ciekawość, to ciekawość. Każdy ma do niej prawo.

Gość gość
Co za durne komentarze, jeżeli cię zostawi. zdradzi z dziewica to nie był nic wart i tyle

Gość nie_dziewica
ja p*****le, jak sobie pomyśle z jakimi pierdołami spałam do tej pory, to aż mnie ściska :|

Gość gość
dziś nie był nic wart? a dlaczego? że jest ciekawy? od kiedy ciekawość robienia pewnych rzeczy nie jest warta? Zaspokojanie ciekawości nie ma dla Ciebie wartości?

Gość gość
dziś "nie był nic wart" jakie durne tłumaczenie.. wam babom to już całkiem odbiło na punkcie seksu. Każdy ma być mega ****adłem i robić, to dobrze. A jak chłopak chce spróbować być tym pierwszym, to już jest zły i w ogóle najgorszy. Kurde każda z was miała tego pierwszego. Kuźwa chłopak też chce.. ja j***e co w tym złego!?

Gość ekspert ludzki
" Ale akurat, ta zdrada wpłynie tylko pozytywnie na wasz związek, bo wyrzuty sumienia, dadzą mu takiego kopa, że będzie dbał o Ciebie o wiele bardziej ;] " x To już nie te czasy. Będzie chciał to z siebie wyrzucić i poradzi się na forum. A tam go uświadomią, że nie powinien mieć wyrzutów, bo zaliczanie kobiet jest bardzo męskie i jego dziewczyna powinna się starać, by on nie odszedł do innej. :)

Gość gość
Pewnie racja tylko jak będe miała ciekawość zrobienia tego z murzynem i zdradze chłopaka to będę wyzywana od k*** a facet to niby z******ty, tak jasne

Gość KRUCAFUKS
Ja mialem dziewicę pare razy nic szegolnego sex marny leży taka kłoda i jęczy z bulu i jeszcze na 99% cie zdradzi bo ona też ciekawa jak to będzie z innym