Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie_dziewica

Ciekawość bycia z dziewicą

Polecane posty

Gość gość
9:41 W sumie ma to swoje uzasadnienie. Chłopaka ciekawi coś szczególnego. Jak każdy mówi seks z dziewica fajny nie jest, że raczej nie będzie zadowolony, a pomimo chce. Przyjmuje na klate konsekwencje bycia z dziewicą. Ty chcesz seksu z murzynem. Oczekujesz wielkiego czarnego k***s a który dobrze zrobi Tobie. Zyskujesz wrażenia, może fajny seks. Tracisz w oczach wielu, Zyskujesz pewną etykietę. Taka Twoja konsekwencja :)

Gość gość
11.32 Masło maślane, jest równouprawnienie

Gość gość
Faceci wcale nie chcą dziewic, no chyba że ma te 18 lat, jest młoda naiwna i nie zna życia, ja raczej z tego powodu byłam wyśmiewana przez facetów, zrobiłam to z byle kim żeby mieć to z głowy

Gość gość
dziś to też nie świadczy dobrze o Tobie, bo byle kto, mógł Ci byle czym obdarować. Jako, że sama lubie seks, to za nic nie mogę zrozumieć, to nawoływanie, aby seksić się i kochać z kim popadnie, bo co!? życie ma się tylko jedno? Największe p********ie jakie można sobie wymyśleć w tym temacie. Seks to nie zawody, kto pierwszy ten lepszy. Seks ma swoje zadanie, ale zwierzęce zachowania należy odłożyć na bok. tym się w końcu od tych wszystkich stworzeń.

Gość gość
Życie faktycznie ma się tylko jedno, miała czekać w nieskończoność na "księcia z bajki" niektórym nie jest dane się zakochać, być w związku co wcale nie znaczy że nie chcieliby,