Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić? Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Poznałam takiego chłopaka 3 tygodnie temu ;) od razu jako tako coś zaiskrzylo ;) Były z jego strony znaki. Gdy go spytałam on mówi że podobam mu się itd ;) ale kilka miesięcy stracił 2,5 letni związek :( i nie jest w stanie.. Bo mnie wypali :( stwierdził że teraz jest mu potrzebne takie minimum pół roku..takie niezobowaiazujace spotkania... Mówi że wyczuwa nastroje tej osoby, że czuję że ona go nadal kocha, chce ostani kontakt mieć 24 grudnia....zadzwonić do niej itd :( Tylko że mnie to rozwala :( nie umiem tak.. :( I myślę nad tym co może zadziałać... Mam 3 opcje pomożecie? 1. Utrzymywać kontakt jak gdyby nigdy nic, imponować mu tak jakby uzależniac go od siebie aby nie widział dnia bez mojego optymizmu ;) dostarczać mu wrażeń i wspomnień ze mną dużo ;) 2. Napisać mu ze nie chce tak intensywnej relacji że nie radzę sobie z tym i że nie umiem się z nim kolegowac bo coś czuję ( zerwać Kontakt) 3. Zlewac go przez jakiś okres czasu pisząc że nie chce gadać :( i zobaczyć czy się będzie martwić. Czy będzie mu zależało.. Żeby zobaczył jak będzie mu beze mnie, z moim smutkiem, bez optymizmu :( co sądzicie????

Gość gość
Olej go to frajer ! Nie daj się tak traktować.

Gość gość
co za desperacyja ...powiedz mu że marzysz o innym ale możesz z nim iśc na kawę

Gość gość
Stracisz czas. Nie bierz go pod uwagę i miej oczy szeroko otwarte, żeby nie przegapic kogos super.

Gość gość
Ty go od'siebie nie uzaleznisz. To Ty'już się uzależnieniasz i nasz nadzieję, że on'coś'zechce. Nie zechce. Nawet'nie wiesz jak'faceci potrafią rozdzielić uczucia od przyjemnosci. Szkoda czasu.

Gość gość
Także najlepsze wyjście numer 2. A jeśli nie będziesz chciała się uzewnetrzniac, to nie mów szczególow, tylko, ze po prostu kończysz znajomość. I tak się pewnie domysli co i jak...

Gość gość
Tylko że widzę że podobam mu się ale kocha tamta :( skomplikowane :(Ja coś na prawdę mocnego czuje ;( nie umiem sobie z tym poradzić. Chciałabym mieć pewność czy to jest zauroczenie czy tylko taka mocna relacja kolezenska. Mam coraz większe wątpliwości.. Nie chce go stracić

Gość gość
I co z tego, ze mu się podobasz? Skoro kocha inną. I zapewne marzy by wrócili do siebie? Nie stracisz go, bo on nie jest Twój. Facet sam mówi, że'interesują' go'jakieś niezobowiazujace spotkania,a Ty'chcesz się w to pchac'dalej, z nadzieją czekając, że'coś'z tego będzie. A to głupie, bo wiem, że będziesz cierpiała.