Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka , chyba to grypa jelitowa

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie, jaki leki mam brać bo mam chyba grypę żołądkową, jest coś na to. Mam po prostu biegunki ale bez wymiotów i okropny ból brzucha

Gość gość
Lactoral IBD brałam na takiego wirusa jelitowego, zawiera trzy szczepy bakterii kwasu mlekowego, wzmacnia i odbudowuje mikroflorę jelit - dwa razy dziennie kapsułkę przez 5 dni. Do tego np. jakiś stoperan i nawadnianie np. orsalitem

Gość gość
koniecznie sie nawadniaj i pamietaj ze sama woda nie wystarczy, a takie napoje jak kawa czy herbata jeszcze moga poglebic odwodnienie... najlepiej kup sobie orsalit plus smektyn, ja zawsze go stosuje jak mam biegunke, bo te saszetki zarowno nawadniaja jak i lagodza przebieg biegunki, mozesz sobie o nim poczytac: http://www.orsalit.pl/O_produkcie/ORSALITsuprsup_plus_smektyn

Gość gość
Pierwsze co robię przy biegunce, nawadniam się, następnie zażywam probiotyk. Kup orsalit nutris, ma dobry owocowy smak, płyn uzupełni elektrolity i będzie chronił przed odwodnieniem. Dodatkowo zawarte w nim białko wzmocni Cię. Saszetki kupisz na sztuki, w każdej aptece.