Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy koleżanka mogła sie obrazic o takie cos?

Polecane posty

Gość gość

Poszłam na urlop, a potrzebowalam pomocy kolezanki przy takiej jednej sprawie w pracy, ktorej niecałkiem rozumiem, a ona tak bo pracuje tam znacznie dluzej. Zgodzila sie mi pomoc (odplatnie bo juz mi kiedys pomagala, a ja jej cos tam zaplacilam w sumie to nawet niemało ). I teraz do niej dzwonilam, a ona sie zgodzila mi pomoc, ale powiedziala ze jest na urlopie i zebym jej to wyslala na maila ale teraz ona ne ma czasu. I dzwoniłam do niej jeszcze kilka razy, ona nie odbierala, ale potem oddzwaniala to znowu ja nie moglam odebrac bo w pracy nie zawsze moge, a jak zadzwonilam do niej ostatni raz to mnie odrzucila i juz wiecej nie oddzwonila, wiec wyslalam jej co trzeba na maila, sama to zrobilam tylko chcialam zeby sprawdzila i napisalam smsa , że mam to zrobic do konca grudnia i kiedy moglaby to sprawdzic, ze oczywiscie jej zaplace tylko zeby powiedziala ile no i nie odpisala narazie... wg was miala powod zeby sie obrazic? Dzwonilam wczesniej moze ze 3, 4 razy, nie wiecej

Gość gość
jak czegos nie potrafisz/nie rozumiesz to dlaczego nie rozmawiasz z szefem o tym, ze potrzebujesz przeszkolenia? dziwnie u was jest. dlaczego placisz jej za pomoc? u mnie w zespole nie ma czegos takiego. kiedys komus pomoglam co nie bylo moim obowiazkiem, ale on byl nowy i mial prawo niewiedzic to dostalam kilka czekoladowych cukierkow:) mily gest:) nigdy w zyciu nie dalabym i nie wzielabym pieniedzy.

Gość gość
Ona wzięła i nie miała skrupułów, nawet mi tamtym razem zasugerowała żebym zapłaciła, wiec tak zrobiłam. Szef nie wie oczywiscie o tym, ze mi tak pomogla wtedy, oczywiscie sie z tego przeszkole, ale narazie wolę tak niz sie narazic szefowi :O

Gość gość
a nie ma u ciebie innych osob, ktore moga ci pomoc? dla mnie to jest chore.

Gość gość
No moze i racja, ze troche jest chore, ale ona jest sporo starsza ode mnie i moze troche cwana... Ale pytanie czemu teraz ona nie odpisuje? Bylam za bardzo upierdliwa czy co?

Gość gość
moze jej sie nie chce albo nie czyta maili na urlopie. z drugiej strony obiecala i dostaje za to pieniadze wiec powinna odpisac. poszukaj lepiej kogos innego kto ci moze pomoc

Gość gość
Chyba masz racje, jak mi do jutra nie odpisze to poszukam kogos innego :) A ostatnio jej napisalam smsa wiec raczej powinna odczytac...