Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy kupujecie w sieciówkach?jaki sklep z ciuchami w galerii polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Chyba jedyne co mi sie spodobało w sieciówkach to jeansy z Kappahl (nie wiem czy dobrze napisałam). Posiadam kilka par.

Gość gość
Ja kupuję ciuchy w Lidlu, textil market, pepconi snc. Jak są jakieś wyprzedaże to czasem.Coś wpadnie z H&M, albo z reserved,ale to dla mnie ciuchy na wielkie okazje raczej.Ale wam zazdroszczę tych zar i bereshek.

Gość gość
zara to najgorszy syf i tandeta..a ceny z kosmosu

Gość gość
Nie gadaj że Zara to tandeta, bo mam stamtąd ciuchy po kilka lat i nadal prawie jak nowe, a kozaki skórzane z Zary nosiłam kilka lat, więc jakościowo rzeczy są super. Może ty po prostu wybierasz cieniznę i wykańczasz nieodpowiednim praniem.

Gość gość
Zara ma dobre ciuchy...a to dobre...

Gość gość
Massimo Dutti

Gość Marianna989
Zawsze ubierałam się w sieciówkach ale według mnie jakość tych ubrań jest co raz gorsza, a ceny wyższe. Lepiej już kupić z mniej znanych marek.. Ogólnie kupuję ubrania przez internet i ostatnio trafiłam na stronkę pimpit ;) i jakościowo i modowo świetne rzeczy :)

Ja kupuje ciuchy przez internet, tylko zanim to zrobię zawsze najpierw przymierzam dany ciuch w sklepie, a później zamawiam w sklepie internetowym http://matshop.pl/. Głównie robię dlatego, że takie ciuchy można zdecydowanie kupić i co ważne jakościowo są takie same jak w sklepie tradycyjnym.

Gość gość
Ja nie kupuję w typowych sieciówkach, ogólnie rzadko chodzę do sklepów, ponieważ, czasami nie chce mi się marnować czasu, często zakupy robię całkiem online.Najfajniesze ciuchy znajduję tutaj: https://e-hexe.com.pl/jesien-zima-2017/sukienki/

Gość gość
Nie kupuje w galeriach bo nie lubię, ale zamawiam często stąd https://naia.com.pl/marynarki-zakiety . Wymiary są opisane i zgadzają się w rzeczywistości, więc nie ma obaw o zły rozmiar. Jeśli dobrze się zmierzysz, wszystko powinno pasować ;)

Gość gość
jeśli w Zarze jest dobra jakość ubrań to jestem siostra zakonna. szmaty nie warte swojej ceny

Gość Palunia_Gruszka
Ja odpuściłam sobie buszowanie po sieciówkach, wole zakupy internetowe np poprzez sklep na który ostatnio natrafiłam i muszę przyznać , że zachwyciły mnie ich ubrania. Kupiłam już dwie rzeczy i zastanawiam się nad kolejnymi. Jakość ubrań w sklepie https://mewa24.pl jest świetna co jest dla mnie bardzo ważne.

Gość gość
Moja garderoba to sukienki.Uwielbiam je.Kupuje w Mohito,są dość dobre jakościowo,ale bez szału.Suoersukienki można wyszukać w Zarze.Kednak to perełki.Marta Manowska z Rolnik szuka żony miała dwie w programie z tych które mam i akurat te są zaj... Jakościowo,mam też inna w groszki retro,prałam ja z 40razy i jest jak nowa.Jednsk czasem w Żarze są szmaty.Torebki tylko Zara, ale po paru m-cach się psują,reklamuje. Buty podobnie.Dla dzieci H&M,ciuchy b.ladne,jakość zależy.Dla kobiet w H&m nie wiem co się stało,mają ohydne szmaty,kiedyś tam były fajne sukienki,teraz bezkształtne szmaty,a jak coś jest ok to na 150cm łaskę ,bo na przeciętna typu 170ledwo dupę zakrywa.H&m bardzo się popsuło i unikam tam kupowania, on linę są czasem promocje ale unikam zamawiania boDPD które paczki dostarcza to najgorsza firma kurierska na polskim rynku,chamy i nigdy nie ma paczek na czas,więc nie zamawiam. Staniki push up w H&m,majtki koronkowe są bardzo ładne i dość db jakościowo w Reserved.

Gość gość
Ja zwykle te najprostsze sieciówki, ale że ostatnio mam jakiś wstręt do ludzi robię zakupy online. Plus trenuję sztuki walki i nie ma u mnie za bardzo w centrum żadnego miejsca gdzie mogę sobie zrobić zakupy faktycznie pod moją pasję. Sklep mma, czy jakikolwiek inny jest poza moim zasięgiem, dlatego jedyne co mnie ratuje to internet. Ostatnio robiłam zakupy na https://pitbullcity.pl i nie narzekam, bo oprócz asortymentu typowo sportowego mają także odzież w stylu streetwear. I to za całkiem fajną kasę.

Gość gość
spoko wybór jest w octavilla.com fajne ciuchy,a z dużych sklepów online zalando i reserved,choc u nich jakość coraz gorsza