Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest nie być samotnym.

Polecane posty

Gość gość

powie ktoś?.

Gość bbbbbbbbbbbjl
nic nie pomoże, będą ci radzić hobby i praca, dla zabicia myśli

Gość gość
Super uczucie.Wiesz ze jest ktoś kto Cię darzy uczuciem,wspiera,słucha,z kim możesz spędzać czas.Życie wydaje się łatwiejsze. Teraz jestem sama ale pamiętam to uczucie nie bycia samemu.

Gość gość
gość dziś Wiesz ze jest ktoś kto Cię darzy uczuciem,wspiera,słu kim możesz spędzać czas.Życie wydaje się łatwiejsze. X Ty przynajmniej wiesz jak to jest.

Gość gość
Ja też wiem jak to jest. Teraz jestem sama i jest do niczego. Człowiek powinien mieć drugiego człowieka do kochania

Gość gość
16:26 I co mi po tym, że wiem. Jakbym nigdy nikogo nie miała, nie wiedziała bym ile traci się będąc samemu. A w 2016 miałam wreszcie przestać być sama, tak postanowiłam. Zamiast tego mam nawał pracy, mniej pieniędzy, no i chyba stany depresyjne, ciagle mi smutno.

Gość gość
Ale wierzę w to, że jeszcze gdzieś kiedyś się spotkamy i już nie będzie takiej samotności. Trzeba wierzyć, mówię wam, bo tak to się xzlowiek sam skazuje na niepowodzenie.

Gość gość
gość dziś 16:26 I co mi po tym, że wiem. Jakbym nigdy nikogo nie miała, nie wiedziała bym ile traci się będąc samemu. A w 2016 miałam wreszcie przestać być sama, tak postanowiłam. Zamiast tego mam nawał pracy, mniej pieniędzy, no i chyba stany depresyjne, ciagle mi smutno. X Kogo szukasz ?

Gość gość
Kogoś, z kim będę chciała być i odwrotnie. Ostatnio spotykam nawet fajnych i miłych mężczyzn, ale mają jedną wspólna wadę, sa zonaci

Gość gość
Ładna jesteś?