Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej wiecie, że schudłam w dwa miechy 14kg?

Polecane posty

Gość gość

dieta abc przez 50 dni, potem przez 5 wychodzenie z niej, czyli stopniowe zwięszanie kalorii, a obecnie jestem na miesiecznej diecie 1200 kcal, żeby nie było jojo, ale już nie chudnę. W tym czasie miałam znikomy wysiłek fizyczny, ale jednak był, żeby nie mieć sflaczałego ciała, czyli czasem biegałam, czasem ćwiczenia w domu z 30 min., ale nie jakoś regularnie. z 62 zeszłam do 48 kg.Jestem z siebie dumna, ale łatwo nie było...

Gość gość
48?? masz anoreksję dziewczyno i wyglądasz chyba jak szkielet...

Gość gość
nie mam żadnej anoreksji :D nie chcę więcej chudnąc, a mam 161cm wzrostu, więc nie mam nawet niedowagi...

Gość gość
i cale zycie na diecie :D bedziesz wychodzila z tej liczac wciaz kalorie a potem zwiekszysz je bo ci sie znudzi albo poczujesz sie dumna z osiagnietego celu i jojo wroci szybko i te stopniowe wychodzenie nic ci nie da :D ja przez dwa miesiace maksymalnie cwiczylam (2h min DZIENNIE cwiczen), pieknie schudlam, teraz nawet kiedy cwicze z raz tylko w tygodniu i jem pizze, lody po 1k kalorii na kubek to rozmair wciaz ten sam, bo dzieki wysilkowi organizm rozpedzil przemiane materii ;)

Gość gość
zle na skore,nie robcie tak,za szybko