Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w drugą dziurkę

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny tylko szczerze, czy któraś z was robi to często i ma problemy z pupą? bo duzo negatywów tu lata o analu Moja panienka mi pozwala nieraz a nie chce zeby miała problemy.

Gość gość
Piszą pewnie te, co zazdroszczą, że nie mają partnera, żeby zafundował przyjemność.

Gość gość
Najlepiej samemu sprobowac zeby wyrobic sobie zdanie - wez kolbe kukurydzy czyli cos , co przypomina twoj sprzet, nawilz troche olejkiem i wsadz se w anusa. Uzyskasz odpowiedz czy sa problemy natychmiast.

Gość gość
Kolba kukurydzy w tyłek będzie rozkoszą dla kogoś, kto przeżył biopsję prostaty.

Gość gość
Druga dziurke to mam do srania a facet niech sobie szuka innego faceta ktory mu na to pozwoli bo jak by mnie chcial wlozyc to po chwili misialby tamknac dzwi z zewnatrz i koniec

Gość gość
sex analny jest zdrowy. Zapobiega powstawaniu hemoroidow a takze wzmacnia miesnie zwieracza. Od kilku lat praktykuje anal z moja kobieta i zadnych problemow nie ma. Nie sluchaj tych debili od gejow, wypadania o***tu lub nie trzymania stolca. Oni zwyczajnie zazdroszcza ze my mozemy penetrowac anusy naszych kobiet a oni nie.

Gość gość
"Druga dziurke to mam do srania a facet niech sobie szuka innego faceta ktory mu na to pozwoli bo jak by mnie chcial wlozyc to po chwili misialby tamknac dzwi z zewnatrz i koniec " x To w*********j ty zacofana babo

Gość gość
szmato zamknij pysk

Gość gość
jeśli poszukujesz kobiety która będzie w stanie zaspokoić każde twoje pragnienie i marzenie to polecam serwis Sex Atlas na którym można spotkać kobiety z wielu miast Polski - http://sexatlas.pl/

Gość gość
ja uprawiam anal juz 2 lata i często, narazie jest ok

Gość gość
No to pokaż to ciasne d/upsko