Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słusznie mam wyrzuty sumienia o ten pocałunek?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam takiego chłopaka. Spotkaliśmy się przez przypadek drugi raz i na tym spotkaniu powiedział mi w luźnej koleżeńskiej rozmowie, że jest prawie zajęty i dlatego nie podrywa już innych kobiet. Ale potem zaproponował wspólne wyjście na kawę, chciał do mnie nr, a na koniec mnie pocałował. Mam trochę wyrzuty sumienia, skoro jak powiedział jest prawie zajęty. Czy to była zdrada z jego strony i czy słusznie mam wyrzuty sumienia? Niby to on mnie pocałował, ale ja to odwzajemniłam. No ale w związku jeszcze nie jest, prawie robi chyba różnicę, tak?

Gość gość
Możesz mieć co najwyżej wyrzuty "sumienia" odnośnie tego, czy powinnaś zbliżać się do faceta, który jest "prawie zajęty", a zbliża się do Ciebie (czyli teoretycznie będzie prawie że z Tobą, a zbliży się do innej).

Gość gość
A czy z jego strony to była zdrada wobec tej dziewczyny, z którą się spotyka czy nie można tak tego nazwać?

Gość gość
Opowiedz o tym jego dziewczynie, to się dowiesz

Gość gość
Nie znam jej. A to jest prawie jego dziewczyna, w związku oficjalnie jeszcze nie są. Dlatego nie wiem czy z jego strony to zdrada czy "tylko" nieuczciwe zachowanie. Mówił, że ona mu ufa i sama go puściła na imprezę. A potem mówił, że musi tutaj częściej przychodzić, żeby mnie spotkać.