Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedługo biorę ślub.

Polecane posty

Gość gość

Niedługo biorę ślub z kimś kogo nie kocham dlatego, że on zapewni mi życie w dobrobycie. Ehh... Przeraża mnie wizja nocy poślubnej.

Gość gość
głupio robisz

Gość gość
Nie rób tego.

Gość gość
Tylko co mam zrobić? Nie chcę być biedna.

no co masz zrobić? no co k***a? a) idź do pracy b) wyjdź za bogatszego, ale którego kochasz. może szanowny narzeczony ma brata.

Gość gość5
Tata aaa za miliardera wychodzisz. ..

Gość gość
Miliarderem może nie jest, ale będę miała zapewnione przy nim życie na przyzwoitym poziomie. Sama nigdy nie pracowałam i wiem, że nie zarobię nigdy dobrych pieniędzy...

Gość gość
Nie mnie oceniać czyjeś motywację, tez niedługo biorę ślub ale z innych niż Ty przyczyn. Jestem kochana i czuję to każdego dnia :) Partner też nauczył mnie kochać i pracować nad sobą. Pieniędzy wiele nie mamy ale narzekać także nie możemy. Życzę Ci żebyś dojrzała do świadomości iż Twoje szczęście jest w Twoich a nie czyichś rękach.

Gość gość
Pójdę do pracy... Zarobię przez miesiąc 1500zł i co z tego mam? :o

Gość gość
Jesteś żałosna.

Gość gość
Prowokacja.

Gość gość
Ja nigdy w życiu nie musiałam pracować, rodzice wyręczali mnie we wszystkim. Co chciałam to miałam... i ja nie wyobrażam sobie już innego życia. :o Nie chcę chodzić do pracy i się męczyć. Poza tym jestem realistką i wiem, że dziewczyna bez żadnego doświadczenia dobrej pracy nie dostanie. :o

Gość gość
Tez myślę że to prowokacja.

wiem, że dziewczyna bez żadnego doświadczenia dobrej pracy nie dostanie. pechowiec.gif x chamskie prowo kodziary chcącej skompromitować tradycyjny model relacji damsko-męskich

Gość gość
Lubię się upiększać i głównie na to potrzebuję dużo piniążków.

Gość gość
Nie chciał Cię żaden inny na przyzwoitym poziomie w którym zakochalabys się?

Gość gość
To nie jest prowokacja, ani jakaś chęć skompromitowania kogoś. Ja lubię dobrze wyglądać i tylko tym się zajmuję cały czas, potrzebuję dużo pieniędzy na luksusowe kosmetyki itd. poza tym jestem dość leniwa.

Gość gość
Cieszyłam się, że w ogóle ktoś mnie chciał i że nie muszę chodzić do pracy. Byłam załamana jak rodzice ograniczyli mi fundusze. Nie myślałam wtedy o wielkiej miłości tylko żeby mieć za co kupić sobie kosmetyki np.

Gość gość
jeszcze zdobedziesz doswiad, a stalker powinien mi mplacic dozywotnia rente@@@@@

To nie jest prowokacja, ani jakaś chęć skompromitowania kogoś. Ja lubię dobrze wyglądać i tylko tym się zajmuję cały czas, potrzebuję dużo pieniędzy na luksusowe kosmetyki itd. poza tym jestem dość leniwa. x no i spoko, ja Cię nie krytykuję za to, nie jestem feministką, ale nie jestem też kobietką bez serca:( która popiera ślub bez MIŁOŚCI sztuką jest zakochać się z wzajemnością z facetem, który będzie się opiekował Twoim wolnym czasem, a nie:( co jeśli mężczyzna przejrzy Twoje zamiary i bedzie Ci kazał nadstawiać pupę za sukienkę, szminusię, ale też nawet kanapki? znów wrócisz do rodziców?

Gość gość
ale jak ladny to bym nadstawiala mu doopska, 4 lata bez seksu robi swoje

a jak będzie Ci kazał jeść swój kał?:( kto wie co taki bogaty ma w głowie w ogóle bogaty Polak? musiał nieźle oszukiwać, więc w sumie możesz go szantażować skarbówką

Gość gość
Bo tutaj nie ma nic do popierania. :o Wstyd mi za siebie, ale nie odpowiada mi żadna praca z takich realnych. :o Nie wiem co bym mogła robić, nie mam żadnego talentu, nic nie umiem... wiem, że sama nie dam rady utrzymać swojego wyglądu w takim stanie jakim chcę. Pewnie wróciłabym do rodziców... :o Ten mój narzeczony jest ode mnie dużo starszy.

Gość gość
Przeraża mnie wizja nocy poślubnej. v Będzie ci się zbierać na wymioty kilka razy na dobę, gdy będzie chciał seksu od żoneczki. Nagroda dla zuch dziewczyny, możesz już uzupełnić domową apteczkę o środki przeciwwymiotne.

Gość gość
Słuchajcie. To nie jest tak, że ja nic do niego nie czuję, czy też, że mnie obrzydza. W sumie to traktuję go trochę tak jak tatusia... coś w rodzaju przedłużenia sobie beztroski... sama nie wiem.

Gość gość
Przeraża mnie to tym bardziej, że ja nawet tego nigdy nie robiłam.

Gość gość
r****aj sie ku chwale ojczyzny.********ie to nic zlego, odwracasz glowe na bok, dajesz na pieska, myslisz wtedy o malym karakanie i robisz sie mokra. byleby by dziecka nie chcial bo wtedy picz.a zazna bólu. ku chwale republiski rol.eskiej. a jego i tak wku dziabnie, wojna coraz blizej, tup tup. ostatnie nasze spokojne swieta BN, pomnisz moje slowa!

tatusia? swojego tatusia też oszukiwałaś, że kochasz jak chciałaś więcej na dżinsy? masz więcej problemów ze sobą niż myślisz, biegusiem do terapeuty

r****aj sie ku chwale ojczyzny.********ie to nic zlego, odwracasz glowe na bok, dajesz na pieska, myslisz wtedy o malym karakanie i robisz sie mokra. byleby by dziecka nie chcial bo wtedy picz.a zazna bólu. ku chwale republiski rol.eskiej. a jego i tak wku dziabnie, wojna coraz blizej, tup tup. ostatnie nasze spokojne swieta BN, pomnisz moje slowa! x jeden z dowodów na to, że kodowcy są psycholami:O