Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone a okres

Polecane posty

Gość gość

Witam, dwa dni przed owulacja zdarzylo nam sie z moim partnerem zaszalec, wiem glupie no ale czasu nie cofne. Co prawda nie doszedl we mnie ale postanowilismy kupic tabletke Ellaone. Zazylam ja w dniu planowanej owulacji. Po dwoch dniach mialam wrazenie jakbym dalej miala dni plodne (sluz i te sprawy). Mijaja dwa dni o dnia planowanej miesieczki a tu nic, zero obiawow. Moze troche bola mnie piersi. W internecie czytalam ze tabletka ta rzadko kiedy opoznia okres..stad moje pytanie...czy mogla ona opoznic okres czy moze to juz znak ciazy?

Gość gość
Nie skończył w tobie i wzielas tabletkę tak mocno nafaszerowana hormonami.. Nic dziwnego że nie masz okresu.Organizm zglupial po zażyciu tabletki bez powodu Za głupotę się płaci.

Pigułka działa poprzez opóźnienie owulacji. Po zastosowaniu ellaOne kilkudniowe opóźnienie wystąpienia miesiączki jest normalne. Jeśli miesiączka spóźnia się o ponad 7 dni, jest nietypowo skąpa lub nietypowo obfita, albo jeśli wystąpią objawy, takie jak ból brzucha (żołądka), wrażliwość piersi, nudności, wymioty możliwa jest ciąża. Należy w takim przypadku niezwłocznie wykonać test ciążowy.

Gość gość
Piz.ę trzeba konsumować ze środkiem/w tym wypadku antykoncepcyjnum/

Gość gość
Jak najbardziej, po zażyciu tej tabletki mogą występować zaburzenia cyklu. następnym razem włączcie myślenie i się zabezpieczajcie albo współżyjcie tylko w dni niepłodne. Pamiętaj przy tym że kalendarzyk nie jest skuteczny. Dużo lepszym rozwiązaniem jest mikroskop owulacyjny np Afrodyta.

Gość gość
Możecie coś więcej powiedzieć o tym mikroskopie?

Gość gość
Najlepiej będzie jak wejdziesz sobie na testerafrodyta.pl i sama poczytasz :)