Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem co kupic mezowi pod choinke ps4 czy xbox one?? mało czasu mam pomocy!!

Polecane posty

Gość gość

sluchajcie, chcialabym kupic mezowi pod choinke ale sama równiez chcialabym korzystac z gier ruchowych i nie wiem co kupic, wiem , ze ps4 wychodzi nieco taniej i lest lepsze parametrami czy jakos tak i mozna dokupic kamerke i grac w te gry ruchowe, tylko jak patrze po sklepach to te kamerki sa slabo dostepne, a xbox one mozna kupic w ofercie na swieta juz z kinectem? poradźcie proszę , ogólnie to dla meza wzielabym ps4 bez zastanowienia, ale ja tez bede korzystac wiec mam dylemat. ja co prawda nie mam bardzo czasu ale napewno czasem bym skorzystala.

Gość prawictwo pospolite 114
odpowiedz jest prosta i szybka ps4 wydaje mi się , że na ps-a zawsze były dostępne hity , w które nie można było zagrać na xboxie.. Ja bym brał PS4

Gość gość
:o dorosłe ludzie i grają w gry :o kup mu autko sterowane a on Tobie lalke Barbie wraz z Kenem

Gość gość
a teraz co lepsze ; ps4 / ps4 slim czy ps4 pro (nie mam wypasionego tv). czy jest roznica jesli chodzi o dyski 500 gb/ 1 tb jesli nie bede miala podpietej konsoli pod internet? po co tyle dysku daja? co to gry sie instalują np. na dysku i potem mozna grac bez wkladania plyty? bo nie wiem po co te pojemnosci?

Gość gość
Szukam kota

oczywiscie ze jest róznica między 500 gb a 1 tb , ale moim zdaniem raczej nie warto doplacać do 1 tb, ja brałbym 500 GB bo to i tak sporo co to gry sie instalują np. na dysku i potem mozna grac bez wkladania plyty dokładnie tak

500 GB spokojnie pomieści 10 gier mozesz grać w 10 gier jednoczesnie bez potrzeby żonglowania płytami Zawsze mozna jednąskasować i nagrać inną

Gość gość
dziś [11:29 haha to nie pisalam ja. ja mam dobry telewizor, i tu akurat tych pytan nie potrzebuje zadawac, bo wzielabym ps4 slim 1, a 500 tez moze byc, na pro uwazam , ze szkoda pieniedzy mimo, ze tam te 4k i maz by szalu fiota dostal zle bez przesady. i tak po kieszeni pojdzie. co z tego, ze dorośli ludzie?? to co, kapcie, telewizor, juz rozrywki nie mozna sobie zorganizowac w domu?? duzo doroslych znam , ktorzy graja

Gość gość
teraz ps4 wyprzedają bo ma wejść czy już weszło ps4 pro

Gość gość
ok a jeszcze takie pytanko, nie podlaczenie konsoli do netu nie udupia mnie przy instalacji gry? tak jak to Steam robi, ze musi byc net i sciaga wtedy gre na kompa. mialam wieki temu ps2 slim i tam to wiem jak bylo, a teraz jestem tylko ciekawa czy cos nie powymyslali? x aha dawniej ps2 sie przerabialo, dawalo swap magic disc na poczatek i mozna bylo grac w nieoryginalne :P jak jest w najnowszych ps4 ,bo nie ukrywam ze troszki drogie te gry?

Gość gość
jak chcesz kupić gogle vr to ps4 pro

niestety są drogie . ale takie tytuły jak Uncharted 4 czy wiedzmin 3 na pewno są warte swojej ceny

Gość gość
koles z media gdy chcialam wczoraj kupic ps4 powiedzial, ze ps4 to badziew, ze lepiej kupic xbox dlatego pytam teraz, bo namieszal mi w glowie. twierdzil, ze na xbox mam darmowe gry co miesiac i z kinectem od razu, a do ps4 musze kupic move, kamere i okulary za 1800! i stanowczo mi odradzil ps4, twierdzac, ze sam ma xbox i tylko jego poleca.

Gość gość
no juz jest ps4 pro, warto do niego doplacać ? a co daje to slim od zwyklej starej grubej ps4, szybsze ur********ie?

to ja też ci namieszam http://xboxonevspsfour.com/ 236 tys ludzi oddało głos na ps4 a na xbox one 108 tys sł jak widać więkoszśc wybiera ps4

Gość gość
czyli decyzja podjeta ps4 slim, a czy 500 czy 1 to zalezy w jakiej promocji z grami sa sprzedawane

ps4 pro jest dla ludzi którzy mają telewizor 4k jak nie masz 4k to raczej nie ma sensu

Gość gość
ps 4 ponoc mniej awaryjne. ale jak to co miesiac darmowe gry na xbox?

Gość gość
ale te pro jest drozsze o jakies 300zł a o co chodzi z tym 4k , czy bez okularów ma sens kupowanie tego, ja mam telew z 4k i tak naprawde wogóle ani razu z tego nie skorzystalam, maz to gadzeciaz i kupil , no bo jak to a tu tylko jakies filmiki pokazowawe z yt , wiec moze przdalby sie do gry

Gość gość
11-53 chyba chodzilo mu o to ze konsola byla sprzedawana w pakiecie 3m gold , ale nie dodal ze pakiet sie konczy i trzeba samemu placic 30zl miesiecznie, uparcie chcial mi wepchnac xbox

Gość gość
jak chcesz kupić gogle vr to pro jak nie chcesz to się raczej nie opłaca ale mogą zacząć robić gry na ps4 które mają lepsze wymagania i może ci obraz zamulać

najciekasze gry na ps4 Titanfall 2 Final Fantasy XV Bloodborne uncharted 4 The Last of Us Remastered wiedzmin 3

Gość maniek733
pewnie , że PlayStation 4 ;) jest o wiele lepszy niż xbox . Ma ciekawsze gry, ich recenzje możecie również poczytać tutaj na stronie http://www.ps4site.pl/

Gość Tymoteusz1
Raczej bym się skłaniał ku PS4. Różnice między tymi konsolami wcale nie są aż takie duże. Obie potrafią przynieść mnóstwo zabawy i rozrywki. W http://gameplatform.pl/jaka-wersje-playstation-4-wybrac/ poczytaj o tym, jakie wersje Playstation 4 najbardziej opłaca się kupić. To na pewno pozytywnie wpłynie na Twoją decyzję.

Gość klementyna_malina
A ma jakąś starą ? Bo teraz dobra promocja jest na media expert. Ja wlaśnie za jego przyzwoleniem na urodziny mu sprawiłam nową PS4 Pro, oddaliśmy starą co miał PS4 500 GB i dzięki temu trochę taniej się kupiło tą nowiuśką, no i bon jeszcze dostałam 275 zeta na jakieś akcesoria albo gry na PS4 pro więc wybrałam mu jeszcze jakiś dodatek :D

Gość gość
Debile głupie. Wiadomo że xbox one. Plejsrejszyn jest dla gejuhów

Gość gość
Dla mnie ps4 jest spoko, i wczoraj byłem po tą ps4 pro w media expert i nie żałuję

Gość gość
sztuczną dupę mu kup

Gość gość
Tylko xbox one X, spróbuj wymienić stary model w media ekspert, a możesz mieć teraz nawet 500zł na plusie (rabat na konsolę i nowa fifa za 1zł)