Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

czy wierzycie w życie po śmierci???

Polecane posty

Gość miasto Namysłów woj opolskie

up

Gość wspaniałe miasto Namysłów
up

Gość gość
Mi nie chodzi o film

Gość gościnny
nie wyznaję żadnej religii, ale wieże w Boga i natchnienie ludzi do napisania biblii, więc nie wierzę w życie po śmierci!

Gość gość
W wieku 30 lat Andrzej Duffek przeżył śmierć kliniczną. i opowiada ze był w niebie czyscu czyli siła modlitwy różańca widział siebie na stole operacyjnym z perspektywy sufitu opowiadał kto sie za niego modlił https://www.youtube.com/watch?v=7KloA5BQwm8

Gość gość
Kto jaki Andrzej z Namysłowa? Haha duffek? Haha chyba Andrzej Duda haha

Gość gościnny
hahahaha Rysiek z klanu podobno też wróci :)

Gość gość
nie wierze wiem ze tam w kazym razie zamierzam dotrzec do nieba

Nie wierze. mam natomiast absolutna pewność co do aboslutnej formy istnienia wieczystego . doskonale wiem jak wyglądają wyższe i niższe nieba nie przebudzone nieba. poza tym rozejrzyjcie się świat wokół was jest idealny oczywiscie moze to byc symulacja w takim razie tez bylby dla nas idealny poniewaz innej perspektywy bysmy nie mieli. obecnie ludzie nauki maja mocne przypuszczania co do symulacji rzeczywistości jednak jeśli nawet nie obejmuje to wszystkiego : dowod prosze zalamanie funkcji kwantowej przez obserwatora materializuje rzczywistosc z fali prawdopodobienstwa materializuje sie obiekt ten obiekt musialby tez wiedziec gdzie sie znlezc a to wymaga inteligencji. nteliegencji wymaga kolejne wyjesnienie tego fenomenu albo jest to symulacja albo jest to obserwacja przez kolejnego obserwatora w nieskończoność żeby fala zawsze sie załamywała na obserwowanym obserwatorze obserwującym obserwowanego. albo pustka jest caloscia z zerowa energia wlasna, co wcale nie bylo by sprzeczne z funckcja fali prawdopodobienstwa a pewna buddyjska opowiesc mowi o tym gdy uczucia wymieszaly sie z pustka i stad wszystko jest. skad uczucia? moze z symulacji zapoczątkowując punkt omega umierajacego wszechswiata cala ta nieskonczona energia moglaby byc podstawa do stowrzenia nieskonczonej symulacji nieskończonej ilości wszechświatów i co jesli informacja ta w jakis sposob przetrwala w czym co jest osobliwoscia i poza tym niczym nie ma nic ?:]

cala pamiec wydarzenia jakie mialo miejsce zapisuje sie w kroniakach Akasha tam jest odpowiedz na to jak pustka sie wymieszla z informacja z umierajacego wszechświata poza nami juz niczego nie ma i jesteśmy wieczni a niebo i najdoskonalsza forma istnienia stworzył zloty, pierwszy założyciel brahmana nad duszy transcendentalnej. będącej wszędzie jednocześnie to my! :) JAM JEST.

Wrócicie do raju i dziękujcie ostatniemu Bogu, zarazem pierwszemu za ten dar jaki otrzymaliście. JA pamiętam choć gdy nawet bredzę to i tak wiem.