Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość gość

Sprawa Karna Adwokat Warszawa

Polecane posty

Gość gość gość

Mój brat popełnił wykroczenie, jednak grozi mu za to proces karny i jakaś kara (nie miałam się jeszcze okazji z tym dokładniej zapoznać). Czy ma ktoś namiary na dobrą kancelarię w Warszawie? Szukamy kogoś kto pomógłby nam się jakoś wybronić.

Gość Kafe Sheriff
A co zrobil?

Gość Małgosia 1101
Najlepsza kancelaria: strona: http://www.adwokatniewiadomska.pl/ numer: +48 501 150 917 Pani adw. pracuje na terenie Olsztyna i Warszawy. Korzystałam z jej usług, bardzo profesjonalna i zorganizowana Ma na koncie bardzo dużo wygranych spraw. Polecam :)

Gość sofia32
Wykroczenie masz na myśli tematykę drogową? Bo nie do końca jasno się wyraziłeś/aś. Jeśli tak to poszukaj telefonu do Ingemary Grom - bez problemu znajdziesz mecenas w sieci. Ona działa właśnie w tematyce wypadków drogowych i prawa karnego. Ma spore sukcesy i mnóstwo zadowolonych klientów, którym potrafiła pomóc. Potrafi też nieźle zawalczyć na sali sądowej. Zresztą poczytaj o niej opinie.

Gość Orkis

Polecam Kancelarie Adwokacką Dariusza Erwina Kotłowskiego, bo miałem na prawdę ciężko sprawę a wyszedłem z niej z podniesioną głową.

Gość adamek88

Polecam kakr.pl  pani Katarzyna prowadziła sprawę mojej znajomej, pełen profesjonalizm