Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 P艂ynBluesie

Caveman regimen,czyli tryb jaskiniowca

Polecane posty

Go艣膰 P艂ynBluesie

S艂yszeli艣cie kiedy艣 o czym艣 takim? Jest to dosy膰 kontrowersyjny spos贸b piel臋gnacji twarzy, kt贸ry polega w艂a艣ciwie na braku piel臋gnacji. Na co najmniej jeden miesi膮c zostawiamy sk贸r臋 twarzy w spokoju. Nie dotykamy jej, nie kremujemy, nie olejujemy, a nawet nie myjemy. Trzeba r贸wnie偶 uwa偶a膰, aby przypadkowo nie zamoczy膰 twarzy np. podczas k膮pieli. A je艣li ju偶 si臋 to zdarzy, to delikatnie i dok艂adnie osuszy膰 twarz. Generalnie twarz ma by膰 niczym nie skalana. Ma to by膰 ca艂kowity detoks dla naszej sk贸ry. Po up艂ywie minimum miesi膮ca wilgotn膮 艣ciereczk膮 艣ciagamy z twarzy to co nam na niej naros艂o i naszym oczom ma si臋 ukaza膰 nowa, pi臋kna cera. Podobno bardzo wielu ludzi wyleczy艂o si臋 w ten spos贸b z tr膮dziku. W Polsce nie jest ta metoda zbyt popularna, natomiast w angloj臋zycznych serwisach mozna znale藕膰 wiele informacji na ten temat. Osobi艣cie mam problemy z moj膮 cer膮, cz臋sto wyskakuj膮 mi pryszcze, mam pe艂no zask贸rnik贸w, r贸偶nych krostek. Czego to ja ju偶 na t膮 moj膮 twarz nie naklada艂am... Wi臋c postanowilam nie nak艂ada膰 niczego. Nie wiem czy wytrwam miesi膮c, ale si臋 postaram.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰