Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ueueueuesm

ale ukrainki są piękne, zgadzacie się?

Polecane posty

Gość ueueueuesm

Mój kolega opowiadał, że jak był w Kijowie to nie mógł oderwać wzroku od Ukrainek, bo podobno co druga była ładna lub vardzio łądna... w sumie gdy się w piszę w grafike ukrainian girls to są takie śliczne te dziewczyny *-* też uważacie, że to najpiękniejsze kobiety na świeice?

Gość gość
Ale sucze straszne

Gość gość
Ja zn am takie: normalne,pracowite, ale przeciętne lub brzydkie i napompne ladacznce

Gość gość
Polki wiele ładniejsze Ukrainkom nawet makijaż nie pomaga i diamenty w kolczykach

Gość gość
Ru/cha/ją się fantastycznie. Polki mogą się od nich wiele nauczyć, ale Ukrainki są niedoścignione.

Gość gość
Mila Kunis : http://www.celeb***hy.com/wp-content/uploads/2012/12/FFN_Kutcher_Ashton_MIGUELFF_EXC_121212_509691441.jpg ❤️

Gość gość
Mila kunis to akurat nie ukrainka tylko ukraińska zydowka , sama nawet opowiadała w wywiadach o swoim pochodzeniu

Gość gość
Pracowałem z ukrainkami i to prawda sa trochę inne niż polki ale czy ładniejsze ? Raczej nie , same brunetki prawie a ja wolę polskie blondynki

Gość gość
Są na pewno niższe i mają bardziej staromodny styl ubierania , twarze najczęściej takie dość "tłuste " polki sa szczuplejsze na twarzy

Gość gość
Ukrainki sa bardziej zadbane niż polki i chętniej noszą sukienki ale uroda to kwestia dyskusyjna mnie się osobiście nie podobają wolę skandynawki