Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla pięknych pań

Super pomysł???

Polecane posty

Gość Dla pięknych pań

Witam drogie kobiety!!! Na wstępie życzę wszystkim Paniom wesołych świąt spędzonych w spokojnej i rodzinnej atmosferze! Wpadłem tu do was z takim o to zapytaniem Jest pewna kobieta,była,obecna, przyszła -ogólnie to jest teraz nieważne Powiedzcie mi czy chcialybyscie Abu mężczyzna zorganizował taki wieczór : Przychodzi do was do domu facet z prezentami świątecznymi (dam je niestety po świętach bo jestem za granicą), rozmawiacie wszystko ok itd, następnie oznajmiam że gdzieś wychodzimy, idziemy na miasto do knajpy,po knajpie udajemy się na spacer po starym mieście itd gdzie w czasie spaceru umówiony wcześniej Pan z poczty kwiatowej przynosi na daną godzinę w dane miejsce tej wyjątkowej kobiecie kwiaty (ona w szoku miejmy nadzieję :D) oczywiście oznajmiam że to ode mnie Potem dalszy spacer i kino Czy wam drogie Panie by się podobało?!

Gość gość
Na pewno się ucoeszy.

Gość gość
mnie bardzo :) Andżela miło mi, z jakiego miasta jesteś słodziaku? ;)

Gość Dla pięknych Pań
Tomek,również miło Warszawa

Gość gość
a warszawa, tam gdzie te kodowskie protesty, miło było,, pa :)

Gość gość
Nie, no sorki, ale szok, że ktoś kupił kwiaty? Wszystko inne fajne, ale te kwiaty właściwie kupione po prostu w sklepie to trochę dziwne, no, ale na stara jestem..

Gość gość
Jeśli jeszcze nie kopiliście prezentów myślę, że voucher na wyjazd to bardzo dobry pomysł. Jak tak zrobiłam podaruję mężowi wyjazd w góry, a że wyjazd jest dla dwóch osób to sama skorzystam:) Noclegi w Zakopanem znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Zakopane dogadałam się z właścicielami obiektu i jest idealny prezent:)