Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanko do pań ważne!

Polecane posty

Gość gość

miałem niedawno taką sytuację - gadam sobie z fajną,atrakcyjną koleżanką z pracy a ta ni stąd ni z owąd zrobiła mniej więcej coś takiego - wyprężyła się prowokacyjnie i przejechała dłońmi po swoich piersiach - wczesniej nawet chyba coś tam pod bluzką niby "poprawiała" - dodam że robiła to bezceromialnie i przy mnie :D aha - nadmieniam że ta koleżanka bardzo czesto sama inicjuje ze mn ą rozmowę i ja nawet specjalnie się nie staram choć nie ukrywam - bardzo mi sie podoba i wręcz mnie pociąga;p Kiedyś mi mówi np. - "O masz coś na oku,czekaj" po czym zaczęła mnie dotykać po oku udajac że cos mi strzepuje z niego o ile coś tam naprawdę było,choć może było. To teraz pytanie - czy ona na mnie leci czy po prostu tylko ot tak,flirtuje,lub robi sobie jaja? Bo wiem że nieraz dziewczyny jak się nudzą to odwalają rózne bzdety

Gość gość
odpowie ktoś? Dla mnie to ważne

Gość babafemi
Mysle, ze nie jestes jej obojetny i probuje za wszelka cene zwrocic na siebie twoja uwage. Czy robi sobie jaja? Dla mnie z tym glaskaniem sie po piersi to troche za bardzo wyzywajace zachowanie ale jako ze jej nie znam, to moge tylko spekulowac. Moze ona zawsze jest taka bezposrednia.

Gość gość
Zgłoś szefowi byłeś molestowany

Gość gość
mi tam takie molestowanie pasuje zwłaszcza że laska konkret i z tego co słyszałem wolna i bezdzietna - co mi sie właśnie tym bardziej wydaje dziwne bo takie jak ona zawsze kogoś mają i ktoś się koło tego typu lasek kręci. Stąd moje pytania do dziewczyn czy nie uważają że laska robi sobie po prostu jaja.

Gość gość
Moze sobie i robi, a moze i nie, skad my mamy to wiedziec? Kobiety sa bardzo rozne. Jesli ci sie podoba to lap haczyk i zobaczysz co z tego bedzie. Inaczej sie nie przekonasz czy ona na powaznie zarywa do ciebie czy nie.

Gość gość
też daj jej do zrozumienia że ci sie podoba popraw i podciągnij sobie przy niej slipy

Gość gość
zaproś ją na kawę jak odmówi to znaczy że ma niewygodny biustonosz

Gość gość
człowieku rusz głową samodzielnie

Gość wredny i zły
Ja pierdzielę, dzieci się mniej rodzi bo te chłopy to troki od kaleson. Zamiast się umawiać i poprawiać lasce nacycnik to ten maluje wypracowania na forum. Chcesz ją zbałamucić to się bierz do roboty, a nie czekaj co Ci wróżka dobra rada powie. To, że babka umie cycki eksponować to nie znaczy, że w ogóle się dogadacie i co za każdym razem będziesz forum zamęczał swoimi problemami? Tak szczerze: kogo to obchodzi?

Gość gość
12:10 :D :D :D

Gość gość
cytat: To, że babka umie cycki eksponować to nie znaczy, że w ogóle się dogadacie. nie znaczy, że w ogóle się dogadacie.