Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklankawody123

25 lat i wstydzę się nauczyciela...

Polecane posty

Gość szklankawody123

Wiem - problem rodem z Bravo Girl, ale czasami myślę, że jestem głupia jak typowa nastolatka :P Chodzę na grupowe zajęcia z angielskiego, które mamy z gościem z Australii (ok. 29l.). Nie, nie podoba mi się on. Ale ja mu chyba tak ;/ Ostatnio jak osoby z grupy się spóźniały, rzucił do mnie tekstem w stylu: "że może dzisiaj porozmawiajmy o Twoim chłopaku? Bo masz kogoś - prawda? " Podczas innych zajęć dopytywał z kim bym się umówiła na randkę,a z kim nie, jaki jest mój ideał faceta... Mnie to po prostu krępuje. A biorąc pod uwagę fakt, że nie wszystko jestem w stanie powiedzieć po angielsku, nie wszystko jestem w stanie zrozumieć - to czuję się jeszcze bardziej zażenowana. Dzisiaj znów mam z nim zajęcia. I na dodatek wiem, że będę sama, bo reszta wyjechała już na święta. Specjalnie przełożyłam wyjazd do domu na jutro, by móc pójść na angielski (dla nauki, nie dla niego :) ) ale z drugiej strony, nie wiem, czy chcę być tam sama ;/ Opcja zmiany nauczyciela nie wchodzi w grę - pozostała część grupy go uwielbia ;/ Iść - nie iść? Jak żyć ? :) :D

Gość gość
Może przygotuj sobie jakiś temat (który nie jest związany z randkami), na który możesz dużo powiedzieć i pociągnij rozmowę w tym kierunku...