Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc323157

Jak sie zabić?

Polecane posty

Gość Gosc323157

Poprzedni temat został zaśmiecony więc zakładam nowy. Ma być bezboleśnie i nie ma być możliwości odratowania, zostania kaleką. Najlepiej żeby zasnąć i się nie obudzić Nie zadawać pytań. Chce tylko odpowiedzi ewentualnie przestrogi w jaki sposób tego nie robić.

Gość gość Joanna R
Przyłączam się do pytania.

Gość gość
Leki nasenne popić alkoholem tal MM popełniła samobójstwo

Gość gość323157
Łączenie jakichkolwiek leków z alkocholem nie polecam. W internecie piszą o śmierci w męczarniach i rzyganiu. Ewentualnie samym rzyganiu i straceniu przytomności. Ja myśle nad tym by nie spać przez 2 dni następnie przed zasnięciem w temperaturze poniżej -15°C połknąć opakowanie tabletek nassennych i na nadciśnienie. Lub upić się wódką do nieprzytomności i zamarznąć. Ale boje sie że jednak nie zamarzne i obudzę sie z odmrożonymi dłońmi, stopami, jakimś niedotlenieniem mózgu:/ Potrzebuję coś w 100% pewnego.

Gość gość
Osoby które próbują angażować osoby do pozbawienia życia kogokolwiek do największe gnidy tego świata. Radź sobie sam frajerze!!!

Jakakolwiek rada w tej kwestii jest prawnie zabroniona i jest paragraf na to w KK. Osobiście mogę ci napisać, że życie jest piękne, a przynajmniej są w nim piękne momenty. Np jazda motocyklem , seks z piękną dziewczyną, lub chłopakiem jeśli wolisz itp itd. Przemyśl to jeszcze nie warto się zabijać.

Gość gość323157
gość Nikt tu nie ma kogokolwiek angażować do popełniania samobójstwa. Chce żebyści mi pomogli bym nie został kaleką i nie cierpiał przy tym. Nazywasz frajerem osobe którą nawet na oczy nie widziałeś. Pomyśl nad sobą. Jeśli jesteś do tego zdolny wyciągnij wnioski.

Gość gość323157
Kat0wice W takim razie moge dać jakiś kontakt i jeśli ktoś wie może napisać do mnie na priv za pomocą sieci TOR. "Życie jest piękne" jak dla kogo. "jazda motocyklem , seks z piękną dziewczyną" Z jazdą na motocyklu mam tak nieprzyjemne wspomienia ze wgl na motor nie chce już wsiadać. Do seksu mam wstręt, brzydze się traktowania człowieka w sposób przedmiotowy.

Gość gość
Ja proponuje grzybki, piekne czerwone z bialymi kropkami pelno ich jest, dlugo nie pozyjesz po spozyciu szatana , moze pare godzin.

Gość gość
"Kat0wice" jesteś prostakiem, myślisz ze każdy zyje po to zeby sie r00chać i uważać to za piękne chwile? To jest uwłaczające godności ludzkiej a na pewno nie piękne, co jest pięknego w narządach płciowych i przekazywaniu sobie nawzajem obrzydliwych wydzielin

Gość gość323157
gość Nie będzie to śmierć w męczarniach? Znasz kogoś co umarł w taki sposób? Gdzie ja teraz muhomora znajde..

Gość gość
Grzybki czerwone w kropki nie sa trujace smiertelnie, ale wykanczajac watrobe. Przy dzisiejszej medycynie zyje sie jeszcze dluuuugo i w meczarniach lekarzy, wytykania palcami, ze sie chcialo zabic. Zreszta wszystkie grzybki, nawet te naprawe smiertelne, to pare dni umierania, w rzygach, w bolu, itd. Odradzam. Najlepiej udac sie do lekarza. Lekarze przepisuja tabsy po ktorych w dwa tygodnie czlowiek widzi swiat w innych barwach. A jak tak widzi, to zaczyna cos robic, gdy juz robi, to sprawy ida do przodu i jest po co zyc. Depresje mozna pokonac.

Gość gość
Grzybki czerwone w kropki nie sa trujace smiertelnie, ale wykanczajac watrobe. Przy dzisiejszej medycynie zyje sie jeszcze dluuuugo i w meczarniach lekarzy, wytykania palcami, ze sie chcialo zabic. Zreszta wszystkie grzybki, nawet te naprawe smiertelne, to pare dni umierania, w rzygach, w bolu, itd. Odradzam. Najlepiej udac sie do lekarza. Lekarze przepisuja tabsy po ktorych w dwa tygodnie czlowiek widzi swiat w innych barwach. A jak tak widzi, to zaczyna cos robic, gdy juz robi, to sprawy ida do przodu i jest po co zyc. Z dpresje mozna wygrac, jesli da sie sobie szanse.

Gość gość323157
Tabletki biore, nic nie dają. Po co proponujesz żebym jadł muchomory przecież napisałem ma to być smierć bezbolesna..

Gość gość
ja wzielam 60 tabletek nasennych i nic. Spalam 2 dni mimo ze popilam alkoholem na 3 dzien bylam otlumaniona. Takze nie polecam. Rozwazam rzucenie sie pod pociag ale to tez bolesne i sie boje.

Gość gość323157
Samymi nasennymi się nie zabijesz. Kusi mnie bardzo te zamarznięcie podczas snu ale jednak jest ten lęk że się obudze i będę kaleką:/

Gość gość
czemu chcesz cierpieć w piekle ?

Gość gość
to nie lepiej tak jak ja rozwazam rzucic sie pod pociag? ja akurat nie mam gdzie zamarznac chcocbym i chciala, bo temperatury nie sa az tak niskie, a poza tym musialabym jechac chuj wie gdzie, bo mieszkam w centrum duzego miasta:O

Gość gość323157
Napisałem "nie zadawać pytań" zrozumiano? W piekle się nie cierpi, jest się nieświadomym. Pewnie jesteś katolem nie mającego najmniejszego pojecia o chrześcijaństwie więc czego tu wymagać..

Gość gość323157
gość Gdzie mieszkasz?

Gość gość
A gdzie wam się tak śpieszy? A może w zaświatach będzie jeszcze gorzej? Ale jakbym miała się zabić, to najpierw zabiłabym tych, którzy mnie skrzywdzili. O tak!!!!

Gość gość323157
W Kujawsko-Pomorskim co roku są mrozy po -25°C nawet troche niższe temperatury się zdarzają

Gość gość323157
gość Boga ciężko byłoby zabić :/

Gość gość
Znowu ten pajac co chce sie zabic a boi sie napic wodki :-D

Gość gość
a wierz ze duzo ludzi było w piekle by o tym dawali swiadectwo o piekle dzieci w fatimie faustyna kowalska z medjugori i nawet ostatni andrzej dufek przezył smierc kliniczna i był w czyscu i piekle powiedział to jest to same cierpienie tylko ze w czyscu sie kiedys skonczy a w piekle trwac wiecznie bedzie https://www.youtube.com/watch?v=4AJ1em5rt7M Życie po życiu - Andrzej Duffek, Podróżnik po Zaświatach https://www.youtube.com/watch?v=7KloA5BQwm8

Gość gość
Sluchaj no pajacu jak nie masz jaj nawalic sie woda to idz do psychiatry albo jak czujesz sie zdrowy to chyba belgia albo holandia zalegalizowala eutanazje na zyczenie.nie trzeba byc chorym wystarczy miec kaprys-o juz mie sie nie chce.

Gość gość323157
gość "pajacu" skąd wiesz że boje się napić wódki ? gość Sektą, bajerantom mówimy dobranoc.

Gość gość323157
Kurwa rodzicom powiem żeby mnie wysłali do Belgii na eutanzje..

Gość gość
to ja od rzucania się pod pociąg. Mieszkam w Warszawie i poważnie rozważam właśnie taką opcję, bo innej nie widze. Wiem, że bedzie bolało, ale podobno to ból trwajacy sekundę, a smierć pewna.