Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nogi

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem i bardzo kręcą mnie w dziewczynach nogi. Zastanawiam się jednak skąd to się bierze, że nogi są powszechnie uważane za seksualną część ciała u dziewczyn, podczas gdy u facetów nie bardzo. Przecież jest to część ciała wspólna dla obu płci. Piersi, czy inne narządy, rozumiem, to nas odróżnia, ale nogi. Skąd to się wzięło, że nogi, a nie np ręce są dla facetów tak ważne?

Gość gość
Bo nóg nie da się oddzielić od tyłka. No chyba że skalpelem :-D

Gość gość
no ale mi chodzi o nogi, a nie o tyłek. Na tyłek patrzą zarówno kobiety jak i faceci, a mało która kobieta zachwyca się nogami faceta.

Gość gość
U kobiet szyny mają zupełnie inną stację :) Poza tym kobiece nogi są smuklejsze i dłuższe w stosunku to tułowia, no i jeszcze jedna kwestia... kobiety golą nogi, gdyby miały tak owłosione jak mężczyźni to chyba raczej faceci nie byliby nimi zainteresowani.

Gość gość
Z nogami jest tak jak u koni. Nogi krótkie, silne oznacza zwykle konia pociągowego. Te długie i smukłe noszą koniki lepszej rasy. Przecież chcesz żeby twoje dzieciaki były wystrzałowe to na uj się wiązać z byle czym. Więc mózg wysyła ci sygnały erotyczne żebyś wiedział co warto skropić nasieniem a co nie

Gość gość
ok, ale facec***atrzą też na nogi, gdy dziewczyna jest w obcisłych dżinsach, a wtedy nie widać, czy są owłosione czy nie. Myślisz z drugiej strony, że gdyby faceci golili nogi, to laski też by zwracały na nie uwagę?

Gość gość
no nie bardzo, jak delektuję sie nogami jakiejś laski idącej ulicą, to nie myślę wtedy o tym, że chciałbym mieć z nią dzieci:), bez przesady.

Gość gość
Ja zwracam uwage na nogi, wiec zdarza sie tez u kobiet, choc faktycznie rzadziej.

Gość gość
no właśnie, u facetów to norma, że patrzą na nogi dziewczyn, odwrotnie raczej rzadkość.

Gość gość
Lubię nogi długie zgrabne szczupłe potem twarz cycki zad. Oczywiście taka panna musi mieć cokolwiek mądrego do powiedzenia. Wtedy jestem przy jej c***e.

Gość gość
Nie możesz porównywać upodobań kobiet i mężczyzn, bo są one zupełnie różne. Poza tym większość facetów widząc kobietę w obcisłych spodniach nie patrzy na nogi (ogółem) tylko na okolice tyłka lub krocza (od ud do pasa), latem spora część facetów patrzy też na stopy, łydki już nie są ich celem. Poza tym nogi kobiece są silnie powiązane z tyłkiem i tym co jest pomiędzy nimi, to jest trochę szersza perspektywa niżby się mogło wydawać, same nogi w gruncie rzeczy nie są niczym nadzwyczajnym.

Gość gość
nogi są dla Ciebie najważniejsze u dziewczyny? Dla mnie jednak na pierwszym miejscu jest twarz, potem nogi, stopy, tyłek. Co do stóp to też się zastanawiam dlaczego dla tylu facetów są takie podniecające.

Gość gość
Ja osobiście na początek oceniam proporcje kobiety, potem najważniejsza jest twarz, zwłaszcza oczy, później tyłeczek, uda, stopy bo to są te fragmenty kobiecego ciała które najbardziej lubię pieścić :)

Gość gość
u Ciebie też pojawiły się stopy. Masz jakąś teorię na to, dlaczego dla tylu facetów są one tak ważne?

Gość gość
Na temat stóp nie mam żadnej teorii, nie jestem fetyszystą :) Kobiece stopy (oczywiście nie wszystkie) mają ładny kształt, zwłaszcza podbicie w butach na obcasie, być może podświadomość to z czymś kojarzy :) A może dlatego że akurat te fragmenty jak tyłek, uda, piersi, twarz, stopy są zupełnie różne niż u mężczyzn.

Gość gość
no stopy tyłek to są raczej podobne. A kręci Cię, jak dziewczyna chodzi boso?

Gość gość
Gdzie podobne? Kobiece stopy w 99% przypadków mają zupełnie inny wygląd niż męskie, podobnie jest z tyłeczkiem. Oczywiście że kręci mnie jak kobieta chodzi boso (choć kręci to może za dużo powiedziane), kobiece ciało ogólnie mnie kręci i im więcej odsłonięte tym bardziej mi się to podoba, bo lubię kobiety.

Gość gość
A masz kogoś?

Gość gość
a kręcą Cię np młode dziewczyny (powiedzmy 16-17 letnie) i te części ciała u nich?

Gość gość
Mnie też bardzo kreca nogi i calowalbym takiej panience nóżki

Gość gość
a od jakiego wieku zaczynają was w ogóle kręcić dziewczyny?

Gość gość
Tak, mam kogoś i nie kręcą mnie aż tak młode dziewczyny, zdecydowanie wolę rówieśniczki, bo młode ciało to niestety nie wszystko.

Gość gość
gość dziś a ty jesteś zbokiem niedorozwiniętym emocjonalnie?

Gość gość
a od jakiego wieku zaczynają was w ogóle kręcić dziewczyny?

Gość gość
Lubie jak kobieta chodzi na boso bardzo mnie to podnieca

Gość gość
Od 18 lat

Gość gość
rozumiem, ale musi być jakaś granica od której dziewczyna staje się dla Ciebie atrakcyjna seksualna, w sensie, że patrzysz na nią jak na kobietę. Umiałbyś określić wiek?

Gość gość
jak caluje nogi to dostaje od razu wzwodu

Gość gość
umiałbyś określić wiek, w którym dziewczyna staje się dla Ciebie atrakcyjna seksualnie, kiedy zaczynasz patrzeć na nią jak na kobietę?

Gość gość
jeszcze jak ma pomalowane paznokcie u nóg to odlatuje drogie panie