Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia067

Żłobek Warszawa Ursynów

Polecane posty

Gość monia067

Cześć, czy znajdą się tutaj rodzice z Warszawy? Szukam żłobka dla mojej córki. Interesuje mnie przede wszystkim Ursynów. Cena może nie odgrywa takiego dużego znaczenia ( najważniejszy jest dla mnie komfort szkraba), ale by była w granicach rozsądku. Co polecacie? Co odradzacie?

Gość gość
z wyborem żłobka łatwo nie jest niestety !

Gość tekla_gie
No racja. Ciężko znaleźć coś tak, by pasowała i cena i lokalizacja i ogólnie warunki panujące w żłobku. Na ursynowie wiem, że dość dobre opinie ma Misio Pisio, ale nie znam szczegółów.

Gość deri74
misio pisio to dobry wybór- sama korzystałam z tego żłobka długi czas. zerknij na ich strone internetowa albo podejdz osobiscie. mi najbardziej odpowiadala lokalizacja, kameralna atmosfera i cena. maluch tez byl zadowolony i lubil tam spedzac czas.

Gość gość
Oj tak- tam grupy są malutkie, więc twój maluszek będzie pod super opieką. Dla mnie to największy pozytyw, bo nie chciałam, by mi dziecko ginęło w tłumie...

Gość monia067
Dziękuję za pomoc. Sprawdzę Misio Pisio, bo wasze pozytywne opinie zachęciły mnie to sprawdzenia ich oferty. Mam nadzieję, że będę zadowolona tak samo jak wy!

Gość adagorczynska
Korzystam ze żłobka Misio Pisio od dawna i polecam, myślę, że będziesz zadowolona. Dla mnie najfajniejsze jest to, że nie ma dużo dzieci w grupie- każdy maluch ma przestrzeń dla siebie i dzięki temu też opiekunki poświęcają każdemu z osobna sporo uwagi.

Gość Moniq1981
My uczęszczamy do Pluszowej Akademii na Dereniowej. My jesteśmy zadowoleni i nasz Maluszek też.