Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eeewka01

Wyprowadzka dzień przed Wigilia?

Polecane posty

Witam, Tak jak w temacie... CO MA ZROBIC? FACET Z KTORYM JESTEM/BYLAM 5 lat i pol roku kazal mi sie wyprowadzic w ten pit co bedzie .. dodam ze mieszkamy razem od 1,5 roku takze nie wiem co mam zrobic bo klotnia wymykla sie spod kontroli i szczerze mam tego juz dosyc . Mialam na świeta jechac do jego rodziców na Wigilie ,,jets mi przykro bo teraz musze kombinowac co mamz robic i jak to zrobic . U nie wszyscy w rodzinie gdzies jada maja juz plany na swieta wszystko bylo tak zorganizowane a ja zostalam przez iego na lodzie..bo on nie zwazal na to co powiedzial i nie liczy sie uczuciami. Oczywiscie ja nieje jstem bez winy ale mogl sie z tm powstrzymac ... jak juz chcial zerwac to nie mogl poczekac zeby to po sw zrobic? Nie rozumiem..dlaczego facet ktory niby mowil ze mu zalezy pow takie slowa i potem dodal ze ma to gdzies ..po co sciemnial?!Niech mi to ktos wytlumaczy co trzeba miec w tej glowie zeby tak mowic?? czuje ze jestem z tym sama a wszystko sie zaczelo z tego [powodu bo nie chcialam isc teraz przed sw na l4 bo lekqr mi zalecil..( wszsyto tak sie fajnie mowi -idz na l4) a gdy jest multum pracy a malo osob ..tak sie nie rrobi .... a on zwyczajnie ma dosc tego ze kaszle ..jak to pow nie umie zniesc teg jak kaszle ..;/ Co mam zrobic?

Gość gość
Wyprowadzić się i zachować szacunek do siebie samej. Uwierz, święta z kimś, kto powiedział Ci, ze masz sie wyprowadzić nie beda lepsze niż święta spędzone samej. Nie wiem jaka jest miedzy wami sytuacja, ale jeżeli facet z byle głupoty każe Ci się wynieść na dzień przed wigilia, kiedy mieliście na nią wspólne plany itd. zwyczajnie - albo nie sadzi, ze sie wyprowadzisz i uważa ze moze Toba pomiatać, albo naprawde chce żebyś sie wyprowadziła. W obu wypadkach - po prostu sie wyprowadź.