Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Program "Szeptem" TVP2

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie?

Gość gość
Niewymownie wkurza mnie, kiedy świeckie aktorzyny i prezenterzy mówią mi że mam być święty. To nie jest wasza działka, trzeba było iść do seminarium a nie celebrycić po serialach a potem głosić kazania.

Gość gość
nie bo na polsat play lecial w tym czasie p****l. na filmbox action zaczal sie dopiero 1h temu

Gość gość
Eleni, ta ulubienica starszych pań, jest kreowana na santa subita, bo od lat obnosi się z przebaczeniem mordercy swojej córki. Jak sie patrzy na jej nieruchomą twarz, na jej totalną obojetność, na strach w oczach tej dziewczynki na fotografiach, to staje się jasne, że ta wąsata baba NIE KOCHAŁA SWOJEGO DZIECKA. A skoro nie kochała, to i nie czuje potrzeby odwetu za jej śmierć. Tylko że to nie jest żadna cnota.

Gość gość
to za pisu nawet w nocy szczuja religijnymi programami?

Gość gość
Oglądaj, a dowiesz się, jak żyć i co czuć.

Gość gość
Jak ktoś wam tak tłucze do głowy, że macie przebaczać, bo JPII, bo Eleni, bo Pan Bóg na niebie, to możecie być pewni, że maczał paluchy w waszej krzywdzie. Inaczej byłoby mu obojetne, czy przebaczycie komuś, czy nie.

Gość gość
Mogę przebaczyć to co ktoś wyrządził mnie, ale nie przebaczę zła wyrządzonego moim bliskim. Nie chcę i nie będę aż tak święta. Jeśli będę mogła, to ich pomszczę. Okazja do zemsty zwykle sama włazi nam w ręce.

Gość gość
Bóg Ojciec przecież jest mściwy. Cały Stary Testament jest pełen wzmianek o boskiej zemście. Dlaczego człowiek ma być lepszy od Boga?

Gość gość
Oczywiście nie zrobię nic co byłoby niezgodne z prawem, nie cieszcie się.

Gość gość
Jerzy Zelnik sprzedał doopę eSBecji i dostał za to rolę faraona. Po latach wytłumaczył, że był wtedy zupełnie innym człowiekiem :classic_cool:

Gość gość
A na starość umoralnia widzów w tokszołach.