Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 14

Polecane posty

gaz musztardowy dziś Zachowam się jak ifcia i nie podam linka jezyk.gif " W stenogramie z piątkowego posiedzenia Sejmu w Sali Kolumnowej pojawiły się nazwiska posłów, którzy... w nim nie uczestniczyli. Marszałek Marek Kuchciński powołał do liczenia głosów m.in. posłankę Kukiz'15 Elżbietę Borowską oraz posła PSL Krystiana Jarubasa. Skoro nie było ich na Sali Kolumnowej, kto przeliczył głosy?" Nie ma to jak wałki na chama w wydaniu PIS x x I w dodatku Kuchciński twierdzi, że to pomyłka bo zamiast dzieięciu zrobił osiem sektorów a Jarosław K. twierdzi, że było dziesięc sektorów bo dobrano dwóch posłow do liczenia.... :D:D

Gość gość
Stary cygan z wąsem vel zaKODowany czerwony Shatyn otwarcie nr 96904677448847999887534770 :classic_cool:

gaz musztardowy dziś " Kukiz nie nadaje się na przywodcę, przeciez to widac gołym okiem " >> Nie nadaje się , ale jest to rozsądniejsze niż głosowanie na Pis - ci się nie nadają i nie zalezy im na Polsce. Jemu chociaż zalezy. gość dziś Tak tak Otulona, pamiętamy o Libii, o twoich ekscesach z tą dziczą też cool.gif p.s. bajdełej mamy tu wyżej piękny popis Otulonej odnośnie traktowania czyjegoś odmiennego zdania: zakuty łeb, skretyniałe myślenie, idiota, tip, itd... I wszystko pięknie fajnie, tylko po uj pisać, że szanujesz odmienne poglądy? smiech.gifpechowiec.giflapka.gif Już chyba pijaczyno sama nie wiesz co i do kogo piszesz pechowiec.gif gaz musztardowy dziś gość wczoraj Iftar ma inteligencje? Prosze Cie..ta kretynka wczoraj cieszyla sie ze po zamachu w Berlinie nikt w Niemczech nie pisze o sytuacji w Polsce >> Każdy jakąś ma . Iftar również. Pytanie: czy wykorzystuje we właściwy sposób, czy potrafi z niej korzystać i czy ma do niej dostęp obecnie będąc pod wpływem propagandy PIS / trotyla i innych ? To pytanie zostawiam otwarte . gość dziś pechowiec.gif gaz musztardowy dziś to warto uwiecznić na nowym topie cool.gif " gość 2016.12.20 serdeczny swiateczny k***s ci w d**e komunistyczna kłotliwa gnido forumowa dziadzie bez wlasnego zycia ktory tylko potrafi wqrviac normalnych ludzi !!!!! obys szmato zdechla w te swieta w meczarniach ty i te pedaly co ci tutaj d**e liza z tym gazem cwelem na czele !!! ssijcie swiateczna pale frajery!! " >> Wygląda mi na wawcie jezyk.gif Ale nawet jeśli to nie on.... życzę Ci autorze tego posta by kiedyś zstąpił na Ciebie dar bycia nieco bardziej tolerancyjnym dla innych, byś nie męczył się tutaj latami z shatynem i zaznał spokoju . Ale jeśli to nie minie... pozostaje dobry psycholog. Takie myśli , a co za tym idzie takie wypowiedzi świadczą o problemach ze sobą samym. Życzę Ci jak najlepiej i spokojnych świąt. gaz musztardowy dziś Pavlo1985 2016.12.20 Zastanawia mnie jedno. Po co to zwykli obywatele tacy jak Wy tutaj obrzucacie się błotem? Bierzecie przykład z polityków? Brawo Wy. Waśnie takie działania ułatwiają każdej partii jaka była i będzie u władzy rządy na zasadzie "robimy co chcemy", bo podzielonym narodem łatwiej się rządzi. >> No widzisz. Długo trzeba czekać na kafeterii na takie wpisy i muszę przyznać Ci rację. Ktoś kto Ciebie nazwał lemingiem , jest ewidentnie w błędzie. Cały Twój wywód ( bo przytaczam tylko fragment ) jest na prawdę celny. Szkoda że shatyn potraktował go jako atak na siebie tylko i wyłącznie, bo niestety jako autor tych tematów jest sam również odpowiedzialny za bydło jakie się tutaj dzieje - sam podgrzewa atmosferę odpowiadając na posty którym należy się jedynie wzgarda i milczenie. A jeśli już odpowiada to może w takim stylu jak ja powyżej do wawci... da się ? Owszem da jezyk.gif gaz musztardowy dziś " bajdełej mamy tu wyżej piękny popis Otulonej odnośnie traktowania czyjegoś odmiennego zdania: zakuty łeb, skretyniałe myślenie, idiota, tip, itd" >> jak na osobę w żałobie ... to ma zadziwiająco dużo złych emocji w sobie w stosunku do innych ludzi, ale nie reaguję zbytnio, niech się kobieta wyszumi

Shatyn... To teraz orzy tych wszystkich wałkach jakie robi PIS wciąż jesteś pewien że władza demokratycznie zostanie im odebrana ? Sam prezydent może powierzyć tworzenie rządu partii która wyborów nie wygra ... nie musi tego robić nawet gdyby wygrało SLD czy PO. A są jeszcze inne możliwości by ...władzy w ogóle nie oddać. W przyszłym roku dokonają wymiany sędziów.

Panie Przewodniczący, niszczy Pan "Solidarność", niszczy Pan naszą Ojczyznę! Pan Piotr Duda Przewodniczący Komisji Krajowej NSZZ "Solidarność" Panie Przewodniczący, gdy mówi Pan: ”Przygotujemy się do wyjścia na ulicę i policzenia się. (…) My ich czapkami nakryjemy…”, niszczy Pan "Solidarność", a deklarując gotowość do wojny domowej, niszczy Pan naszą Ojczyznę. Jestem członkiem "Solidarności" od września 1980 W stanie wojennym byłem sądownie skazany za kontynuacje działalności związkowej, a przez następne lata represjonowano mnie na różne sposoby. Ale pozostałem wierny trwającej do dziś przynależności do związku, z której byłem dumny zarówno w PRL-u, jak i w III Rzeczypospolitej. Dziś, po Pańskich słowach, zaczynam się wstydzić znaczka związkowego. Widzę bowiem, że "Solidarność" przestała być związkiem NIEZALEŻNYM, a stała się przystawką rządzącej partii. Że nie ma „Solidarności”, gdy protestują górnicy i nauczyciele, gdy rozstrzyga się ustawa o zgromadzeniach, gdy atakuje się media. Że zamiast szukać kompromisu i załagodzenia konfliktu, wzywa się do siłowych konfrontacji. Czy z takiej "Solidarności", zdradzającej swe piękne dziedzictwo, można być dumnym? Panie Przewodniczący, niszczy Pan "Solidarność"! Prof. Andrzej Wiszniewski Komandor Krzyża OOP

Niestety, niestety... Pis wyraźnie, bez żenady łamie prawo, oszukuje, mataczy... I może być trudno wygrac z nimi chyba, że naród ich pogoni. Ale to się może skończyć rozlewem krwi.

Żandarmeria Wojskowa chroni prezesa Jarosława Kaczyńskiego x Nie tylko budynki parlamentu znalazły się pod ścisłym nadzorem służb. Policjanci, ale przede wszystkim Żandarmeria Wojskowa, pilnują też biura partii Jarosława Kaczyńskiego w Warszawie - informuje "Super Express". x Jak zauważa gazeta, funkcjonariusze znajdują się przy ul. Nowogrodzkiej od dwóch dni. Przed wejściem do biurowca spotkać można patrole Żandarmerii Wojskowej, a na parkingu zobaczyć wojskowe i policyjne radiowozy.

Shatyn ty cytujesz jakiegoś antypolaka zapewne. Prawdziwy Polak to właśnie Piotr Duda !!!! Z jednym się nie zgadzam ..Solidarność była upolityczniona już od Krzaklewskiego poprzez Śniadka. Ale to co ogłosił Duda to rzeczywiście pewien przełom

Sędzia Trybunału Konstytucyjnego, Piotr Pszczółkowski, przez kilkanaście lat zarabiał na długach szpitali. Jego kancelaria ściśle współpracowała z największą firmą obracającą wierzytelnościami szpitali, łódzkim Magellanem. Od kilku lat - omijając prawo. Teraz Pszczółkowski orzeka o praworządności ustaw. x Całość: http://tnij.org/4d3x2ol

gaz musztardowy dziś Shatyn ty cytujesz jakiegoś antypolaka zapewne. Prawdziwy Polak to właśnie Piotr Duda !!!! Z jednym się nie zgadzam ..Solidarność była upolityczniona już od Krzaklewskiego poprzez Śniadka. Ale to co ogłosił Duda to rzeczywiście pewien przełom x x Wg współczesnych standardów pisiowych to antyPolak. A Dudy sa prawdziwymi Polakami...

- Powołanie pani Przyłębskiej na funkcję prezesa TK jest działaniem nieprawowitym. Pani Przyłębska nie jest żadnym prezesem Trybunału Konstytucyjnego - mówił w TOK FM prof. Wojciech Sadurski, konstytucjonalista.

gość dziś gaz musztardowy dziś Polski rząd pisowski to najbardziej arogancki i butny rząd od 89 roku, nawet postkomuchy liczyły się z ludźmi. > Ale zaczyna sie początek końca PiSu Jarkacz zaczął sie potykać o własne giery smiech.gif Każde klamstwo jak oliwa na wierzch wypływa x http://wiadomosci.wp.pl/kat ,1342,title,Jarubas-liczyl-glosy-Mnie-tam-wcale-nie-bylo ,wid,18650106,wiadomosc.html?&ticaid=1184ee >>>>>>>>>> MAsz prawo w to wierzyć. Ja nie wierzę. Prędzej wojna domowa ...aniżeli przegrane wybory. Cała logika tych zdarzeń ale i psychologia jaką można przyłożyć do przywódców PIS..na to wskazuje.

Obawiam się coraz powazniej, że Gaz ma rację i grozi nam wojna domowa a najmarniej stan wyjątkowy. Jarosław K. jest w kropce.

Po deklaracjach posłanki Elżbiety Borowskiej i posła Krystiana Jarubasa dot. tego, że nie liczyli wtedy głosów, ponieważ nie było ich w sali, najpierw wypowiedział się marszałek Sejmu, a następnie Jarosław Kaczyński. x Marek Kuchciński stwierdził, że w związku z nieobecnością Borowskiej i Jarubasa głosy liczyło osiem, a nie dziesięć osób, jak wskazuje stenogram z posiedzenia. x Prezes PiS powiedział tymczasem, że wobec braku dwóch sekretarzy wyznaczonych do liczenia głosów, w ich miejsce wyznaczono nowych i liczących było jednak dziesięciu. - Nikt tutaj niczego nie fałszował. Nie szukajcie dziury w całym - mówił Kaczyński. (http://www.tvn24.pl) x x Jarosław K. przestał nad tym panować. Wydarzenia dzieją sie za szybko, żeby mogli uzgadniac swoje wersje. Wyłażą kłamstwa, oszustwa, manipulacje...

MSZ odpowiada KE: W obliczu nowych faktów, za niezasadne uznajemy podtrzymanie stwierdzenia o systemowym zagrożeniu praworządności w Polsce x x :D:D:D

No cóż powiem wam że takie krwawe rozróby w Polsce mogłyby zadziałać oczyszczająco. Może właśnie tego nam trzeba jakkolwiek brzmi to upiornie. Młode pokolenie nie docenia w ogóle wolności , obraża i szydzi z KOD gdzie maszerują ludzie którym ci młodzi wszystko zwdzięczają ( kto w ciężkich latach 90-tych wypracowywał PKB tego kraju i dźwigał nas z recesji ? )

Prezes PiS Jarosław Kaczyński, pytany przez dziennikarzy w Białej Podlaskiej o to, że Jarubas i Borowska oświadczyli, że nie brali udziału w piątkowych głosowaniach w Sali Kolumnowej i nie liczyli głosów, powiedział: - Tych posłów nie było na sali. Zostali wyznaczeni jako sekretarze, ale nie przyszli, wobec tego wyznaczono innych. Nikt tutaj nie fałszował. Nie szukajcie dziury w całym. Wszystko było całkowicie legalne - powiedział prezes PiS. To, że nie było tam wszystkich posłów, to była ich decyzja - dodał. x x Jeszcze powinien dodać, ze to nie jego ręka...:O

_iftar_ dziś jak na osobę w żałobie ... to ma zadziwiająco dużo złych emocji w sobie w stosunku do innych ludzi, ale nie reaguję zbytnio, niech się kobieta wyszumi x shatyn mógł to Ona też może. Mamy równouprawnienie. Salam Al-Kutz xxx gaz musztardowy dziś też se powklejam ale bez rechotu... i bez linka "Bajdek- 1 min temu Przyglądającym się z zewnątrz sytuacja w Polsce wydaje się trudna do zrozumienia. Nic dziwnego, ja jak też wielu żyjących w Polsce zagubiłem się w niezrozumiałych zawirowaniach naszej rzeczywistości. Mówiąc krótko, określać ją można jako narastający chaos, tak jakby realizowane były idee jakiegoś zakochanego w zamęcie, rozwalaniu jak leci i kłótliwego psychopaty. Kto to może być?" No właśnie moi drodzy, moje dziatki, ifcie , otuliny itd. - nie ma nic pewnego . To co się dzieje racjonalnie nie można wytłumaczyć. 40 milionowy naród jest zależny od fochów. xxx gaz musztardowy dziś " shatyn mógł to Ona też może. Mamy równouprawnienie. " >> To jest zdecydowanie najgłupsze zdanie jakie przeczytałem na tym forum od kilku miesięcy cool.gif ( i tylko dlatego w ogóle postanowiłem skomentować bo w zasadzie to ręce mi opadły. )

_iftar_ dziś Kijowski jako wzór życiowego nieudacznika zarządza kodczkodanami x x Tak Iftar... Wobec fałszerstw w Sejmie, kłamstw Jarosława K i Marszałka Sejmu (druga osoba w państwie) Kuchcińskiego, Kijowski stanowi ogromny problem...

" Jarosław K. przestał nad tym panować. Wydarzenia dzieją sie za szybko, żeby mogli uzgadniac swoje wersje." >> Ale po co ? Nie ważne czy uzgodnili. W rozmowie z pislamistą chociażby tutaj na kafe w odpowiedzi usłyszysz że Ty jesteś świnia od koryta oderwana :D I co Ty na takie argumenty powiesz ? No co ? Pewnie padniesz na pysk i uznasz swoją bezradność wobec głupoty tego narodu. Widać ją zresztą w komunikacji miejskiej jak 80% "wycieczkowiczów" glapi się bezmyślnie w smartfony i szuka tam...życia.

Bruno Shatyn dziś Obawiam się coraz powazniej, że Gaz ma rację i grozi nam wojna domowa a najmarniej stan wyjątkowy. Jarosław K. jest w kropce. >> Intuicja mnie rzadko zawodzi. Uwierzysz że nawet jestem w stanie przewidzieć czy strzelą z karnego czy nie ? :-P Ponad rok temu pomyślałem sobie że taka trauma jak rządy PIS jest Polakom potrzebna by w pełni powstało społeczeństwo obywatelskie i byśmy wreszcie docenili to co dały nam przemiany 89 roku . To samo jakiś czas potem przeczytałem w wywiadzie z reżyserem Kutzem. Coś w tym jest.

_iftar_ dziś No jest to problem dla kodczkodanów i generalnie siara. Dlatego coraz głośniej go krytykują smiech.gif x x Oczywiście oszustwa i kłamstwa szefa rządzącej partii i drugiego człowieka po prezydencie Polski to nie jest "siara" i problem... To naprawde żenujące co piszesz Iftar....:O

Intuicja mnie rzadko zawodzi. Uwierzysz że nawet jestem w stanie przewidzieć czy strzelą z karnego czy nie ? ........ x x Mam nadzieje, ż etym razem nie masz racji...:O

"Tak Iftar... Wobec fałszerstw w Sejmie, kłamstw Jarosława K i Marszałka Sejmu (druga osoba w państwie) Kuchcińskiego, Kijowski stanowi ogromny problem... " >> JA nie mogę spać wiedząc że taki Kijowski z kucykiem chodzi po ziemi i nawraca kodowców. Co tam PIS, co tam TK, co tam postępująca autokratyzacja Państwa... ten Kijowski... ten Pinior... te całe tałatajstwo... ślina na ustach jaką mam niech będzie dowodem

Strona "Obserwatora Konstytucyjnego" od wtorku jest niedostępna. Dzień później Julia Przyłębska została wybrana na nowego prezesa Trybunału Konstytucyjnego. Portal informował o działaniach TK. x "Obserwator Konstytucyjny" powstał w 2012 roku w ramach działalności wydawniczej Biura Trybunału Konstytucyjnego. Jego zadaniem było m.in. promowanie konstytucji, zasad państwa prawa oraz ukazywaniu luk w ich działaniu, czytamy w regulaminie strony. Regulaminie, dostępnym tylko w internetowym archiwum, ponieważ strona została zablokowana 20 grudnia.

A do tego masz shatyn narrację populistów w Polsce jak i całej Europie, taką narrację w jaką wierzy spora ilość ludzi - np otulona ( jej prawo oczywiście ). Ta narracja mówi - budujmy silne Państwo bo zaleje nas fala muzułmanów ściągniętych tutaj przez lewaków. I niestety po części jest tutaj racja bo Ci realni lewacy wciąż nie uczą się na własnych błędach, taki Zandberg chętnie sprowadziłby tutaj ich całą masę w imie chrześcijańskiej pomocy - ale Ci ludzie kulturowo tutaj niestety nie pasują, a już na pewno nie młodzi silni faceci mogący być ofiarami propagandy terrorystów jak im tutaj się nie powiedzie... ale to co pisała otulona to jednak również ślepy zaułek: władza powołując się na stan zagrożenia stworzy silne Państwo, z czasem może i quazi totalitarne w imię chronienia obywateli... i ci obywatele ich poprą. Jakie jest rozwiązanie kwestii uchodźców mnie nie pytajcie. Warto takie pytanie zadać chociażby Barackowi Obamie.

Uważam, ze wpuszczenie takich mas muzułmanów do Europy to gruby błąd. A drugim powaznym błędem jest nie zmuszenie ich do przestrzegania obowiązującego prawa. Teraz wyjście jest jedno. Wprowadzenie dużych ilości policji i wojska, wymuszenie przestrzegania prawa a tych którzy nie będa chcieli się podporządkowac, na statek i do Afryki... Niech się nimi Arabowie zajmują.