Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę....archiwum 14

Polecane posty

Gość gość
Siedzi jedna z druga, zdawaloby sie takie normalne. Loguja sie od rana i piertola glupoty, zryte lby mylace wirtual z realem.

Gość gość
Ta jego kolezanka tez go olala bo to manipulant stary. I tej kolezance tez sie dostalo po glowie od kolegi kolezanki ktorej robila tu cyrk

Gość gość
Takze mozna powiedzieć ze nosil wilk razy kilka... :D

Gość gość
Wytlumaczcie mi, na chooy tu siedzicie i wklejacie swoje skrajnie prawicowe pierdoly? Lubicie autora? Szanujecie go? Macie tu grono przyjaciol? Czy jestescie pojebanymi babami uzaleznionymi od internetu w jego najmniej wyszukanej formie do tego stopnia, ze gniezdzicie sie u faceta, ktorego wiecznie obrazacie, wyzywacie i nie szanujecie?

Gość gość
Wiem, odpowiedz bedzie taka: zebys mial zagadke. Ale moze chociaz same sobie zadacie to pytanie. I moze chociaz na chwile zablysnie w waszych mozdzkach mysl, ze cos jest karwa nie tak.

Gość gość
Bo prawicowego belkotu jest wszedzie pelno i te bzdury przestaja robic wrazenie. Ale wieczne przypierdalanie sie do autora i obrazanie go w sytuacji gdy nie ma przymusu wlazenia do niego zakrawa na jakas skrajna paranoje polaczona ze zmijowatym charakterem i zawzietoscia malorolnego chlopa.

Gość gość
gość dziś psinka dziadzi we formie :D

_iftar_ dziś Jak wynika z badania, na listy tworzone wspólnie przez Prawo i Sprawiedliwość, Polskę Razem i Solidarną Polskę zagłosowałoby 35 proc. badanych (wzrost o 5 punktów procentowych w porównaniu do ostatniego badania z października tego roku). x x A na opozycje 50%

- To mnie bardzo boli, że Kościół tak strasznie się skompromitował. I powinien, moim zdaniem, odbyć teraz jakąś głęboką pokutę, żeby stał się wiarygodny - powiedział w TOK FM ks. prof Alfred Wierzbicki, kierownik Katedry Etyki KUL. x Ks. Wierzbicki dla TOK FM komentował w ubiegłą niedzielę trwający kryzys parlamentarny. Skrytykował Kościół za poparcie dla PiS. - W mojej ocenie na głupka wyszedł Kościół katolicki, który poparł PiS. Dzisiaj, nawet gdyby się zgłosił na mediatora, to wszyscy go wygwiżdżą. I to mnie bardzo boli, że Kościół tak strasznie się skompromitował. I powinien, moim zdaniem, odbyć teraz jakąś głęboką pokutę, żeby stał się wiarygodny - mówił.

Anna Chodakowska: "Widziałam wystąpienie posła Szczerby. Włosy mi się zakręciły, jak zobaczyłam jakie głupoty gada" x x Tyle, że on powiedział pierwsze zdanie swojego wystąpienia tzn "Muzyka łagodzi obyczaje." Więcej nie zdążył bo mu Kuchciński wyłączył mikrofon. Ciekawe co za głupoty Chodakowska zobaczyła?

Gość PiS Porobiony
Kto jest przeciw, proszę podnieść rękę. Kto się wstrzymał, proszę podnieść rękę. Dziękuję. Nie widzę. To znaczy wszystko jedno, czy widzę, czy nie widzę. dziękuję bardzo. Podaję wyniki głosowania. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX własnymi słowani Puste cebulaki wyborcy PiSU widać jak dbacie o Polskę skoro was to nie rusza.. w taki sposób glosowanie przeprowadzać?.

Gość gość
_iftar_ dziś Daj spokój, przecież on nie chce zrozumieć. Taka solidarność pijaków. x Wrong checkpoint. Gdyby tak było, Gaz i Otulona dogadywaliby się tutaj przecudownie 😘

Gość gość
między pijakiem a alkoholikiem jest ogromna róznica.

Gość gość
Które jest które, jeśli mowa o Gazowym i Odurzonej? Alkoholikiem jest Gaz, jak na moje oko. Niepijącym w dodatku.

Gość gość
Nie no, damy nie zadaly sobie pytania po co tu siedza. Za kilka dni beda obrazaly Shatyna jak zwykle. Moze mysla, ze te ich wklejki i kopie przemyslen "trotyla" kogos interesuja?

Gość gość
Prawdopodobnie masz racje ale szczerze mówiąc goowno mnie to obchodzi. Ważne że tutaj zachowuje się przyzwoicie, pisze z sensem, nie obraża, nie pomawia.

Gość gość
A Odurzona to alkoholu do dzioba nie bierze. Ona tak na trzezwo wyzywala od suk, mend, grozila smiercia i inne takie knajackie lumpen teksty rzucala :D

Gość gość
Odurzuna i Iwsram chyba juz pobily rekord Pravika na kafe w trollowaniu bez sensu :D

Gość gość
Otulona to zwykłe chamisko, niewychowane i wulgarne. To zwykła doopa z podwórka uważająca sie za inteligencje.

Gość gość
Najfajniej to czytać (pośród tych obelg pod adresem Szatyna i inwektyw odnośnie poglądów Gaza na przykład, choć nie tylko) o miodowniku Iftary i choince, którą przywlekła na chatę :D Jak mniemam święta pełną parą, nie zdziwilabym się gdyby pasterkę też obstawiła. Miłosierdzie, czas przebaczania, miłości, akceptacji bliźniego... Jakie to przewidywalne i typowe ❤️ ❤️ ❤️

Gość gość
Moze dziunie mysla ze kazdy wchodzi do Shatyna dowiedziec sie jakie mamucha piecze ciasto? :D Bo przeciez one, takie fajne, siedza u beznadziejnego goscia z jakiegos powodu?

Gość gość
gaz to nie zaden alkoholik to jeno zwykly pedal jest co wy slepi jestescie ? zwroccie uwage na te jego wypowiedzi ohha hhh jaki on uprzejmy no zalatuje pedziem na kilometr no i wlazi dupa kodowcom wiec chyba mamy jasna odpowiedz tak?? SERDECZNY KU.... WAM W D...E W TE SWIETA WSZYSTKIM Z TEGO FORUM

Gość gość
przybyła otulona

Gość gość
Jutro Ifsrara od 7 rano bedzie zalogowana warowala u Shatyna zeby mu powiedziec jaki jest beznadziejny :D

Gość gość
Uprzejmosc oznacza pedalstwo? Odurzona nie pij, nie kazdy wychowywal sie na patologicznych slumsach :D

Gość gość
Miłosierdzie, czas przebaczania, miłości, akceptacji bliźniego... Jakie to przewidywalne i typowe serduszko.gifserduszko.gifserduszko.gif Przed północą dowali innym że są głupi i brzydcy i wigilię można uznać za udaną :)

Gość gaz musztardowy
Nie tłumaczcie wawci o uprzejmośc****edalstwo to jego idee fix. Dla niego uprzejmość to pedalstwo , nieco bardziej rozbudowane zdania to też pedalstwo itd. :classic_cool: W ogóle to on się na tym zafiksował strasznie i w zasadzie nie wiem czy bardziej jest żałosny czy śmieszny - generalnie internet dostarcza sporej wiedzy na temat różnorakich ludzkich przypadłości. Te wawcine to jeszcze nic wielkiego :classic_cool:

gość dziś Które jest które, jeśli mowa o Gazowym i Odurzonej? Alkoholikiem jest Gaz, jak na moje oko. Niepijącym w dodatku. >> Otulona była przeze mnie potraktowana na tyle dobrze że nie zasłużyłem sobie na cały ten hejt. Nie podobały mi się bluzgi pod jej adresem i poniżanie jej, trochę ją wziąłem w obronę...odwdzięcza się tak jak widać , ale w zasadzie ... to wybaczam, bo jak każdy sam ideałem nie jestem. Tyle że wywlekanie info o mnie z innych tematów już jest nie fair, ja wywlokłem jedno info o niej tylko z powodu tego.. że ona pierwsza wywlokła coś o mnie ( zapewne zaprze się i powie że kłamię bo coś tam..) Moja działalność na topie "pijaków i alkoholików " była pro publico bono że tak górnolotnie to nazwę.... i z tego co wiem paru osobom pomogła. Czy otulona komukolwiek pomogła na kafeterii w czymkolwiek ? Jeśli tak to bardzo dobrze. Warto nawet być potem wyśmiewanym i wyszydzanym tak jak ja... jeśli parę lat temu komuś się pomogło ( to nie moje słowa ). Tak więc niech wywlekają dalej...piszą kopiąc poniżej pasa - i tak w zasadzie znamy się tylko z widzenia :classic_cool: Chodzi bardziej o zasady aniżeli to że mnie to jakoś mocno rusza. - zapewne i tak pojawią się komentarze jątrząco wyśmiewające...

I czasem również obrażam.... :classic_cool: celowo, z premedytacją i wyrachowaniem tego kto na to wg mnie zasługuje, odpłacając z reguły pięknym za nadobne, od nadstawiania drugiego policzka są tutejsze katoliczki... zawsze nadstawiają :-P nigdy nie odbijają piłeczki, pokazują wielką chrześcijańską pokorę i miłosierdzie

Bruno Shatyn dziś >> KK zawodzi na całej linii bo kieruje się pragmatyzmem. Żadna władza nie da im tyle co obecna. Ale to toksyczny związek i już niektórzy z nich żałują że podpisali cyrograf. Podejrzewam że wielu księży boi się mówić prawdę na ten temat. To nie tak że każdy ksiądz wspiera PIS - taki ze mnie lewak i antyklerykał że na takie poglądy mnie stać :-P Wielcy kościoła katolickiego poumierali... zostali sami średniacy a czasem i poniżej średniej. Taki Pieronek np zazwyczaj mnie wkurzał ale ostatnio dość odważnie się wypowiada. JEdnakowoż przy tym co się dzieje obecnie... postawa KK jako instytucji jest żenująca. Tak ochoczo wpieprzali się w życie publiczne tyle lat, teraz im wszystko pasuje ? 🖐️