Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Północny Wschód

miłą i sympatyczną kobietę poznam

Polecane posty

Gość Północny Wschód

celem spędzenia wspólnie świąt :) Moge dojechać w każdy zakątek kraju i nie tylko :)

Gość Północny Wschód
Nie ma ani jednej milej i sympatycznej Pani, bez zobowiązań, niezależnej i wolnej? :)

Gość Północny Wschód
Panie z pewnością zajęte w kuchni patroszeniem potraw świątecznych, więc nie będe przeszkadzać, ale nie odrzucę propozycji degustacji i chętnie podzielę się uwagami co do smaku potraw :)

Gość Pólnocny Wschód
Oczywiście nie chodziło mi o to żeby się wbić tylko na święta, bo może tak to wygląda. Po bliższym bezpośrednim poznaniu nie wykluczam możliwości stałego związku opartego na zaufaniu :)

Gość Północny Wschod
Wiek nie stanowi przeszkody ani brak urody. Ja inteligentny, 37 l. z poczuciem humoru, bez nałogow, nie pale nie pije, jestem kulturalny, dobrze się prezentuję, wysportowany,mam dużo zzainteresowań, codziennie chodze na siłownie oraz uprawiam jogging oraz joge, jezdzę konno, uprawiam sporty ekstremalne bungie, spadochroniarstwo, łyżwiarstwo, narciarstwo, udzielam się charytatywnie, świetnie gotuję, mojej pani bede robił sniadanie do łożka, obiad i kolacje. Teraz ide zapalić ale spodziewam się licznego odzewu. O piękna nieznajoma jesli to czytasz to wiedz ze jest to szansa dla Ciebie na szczęście które być moe jest nam pisane. U mego boku odnajdziesz spełnienie i rozkosz niebianską. Odpisz proszę, nie pozwół aby inna białogłowa skubneła ci twojego być moe już niebawem cudownego mężczyznę sprzed nosa. :)

Gość Północny wschod
Przepraszam Was drogie panie ale aktualnie muszę was opuścic albowiem mam spotkanie biznesowe z kontrachentem które wiele dla mnie znaczy gdyż pomnnoży moje finanse o jakieś kilkaset tysięcy uro ale piszcie moje drogie, dajcie ssobie szansze na szczecie i dobroby w ramionach stuprocientowego męzczyzny.Pozni was bede czytał po tym spotkaniu biznesowym i wybiore najlepszzą z was, i zostawiajcienamiary nasiebe bede po 24

Gość Polnocny wschod
Drogie panie jednak bede dopiero jutro bo po tym spotkaniu biżnesowym bede miał jeszcze spotkanie z kobietą moją dobrą znajomą ktora zadzwoniła do mnie wlasnie niedawno że chce spedzic ze mną i tylko ze mna tę noc aby porozmawiac na tematy filozoficzne a podobno jestem w tym niezastopiony jak zwresztą we wszystkim, wiecz mnie nie bedzie po 24 a dopiero jutro po obiedzie bo moze się spotkanie przeduży jak żwykle do obiadu. :)