Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cukrzyca pomoc

Polecane posty

Gość gość

Nie bede się rozpisywał. Moja siostra ma 4 latka i jest chora na cukrzyce, te wszystkie igly, paski do contour i lancety do nakluwacza kosztują sporo. Nie liczę że ktoś nam pomoże ale próbuje wszędzie. Jeśli ktoś by chciał nam pomóc mój numer rachunku. 60 1240 2311 1111 0010 5143 2334. Naprawdę każda złotówka się liczy. Tym którzy chcą pomóc dziękujemy.

Gość gość
Myślisz że ktoś wpłaci, nawet nie wiedząc komu?:-O

Gość gość
To komu każdy bedzie widział po wpisaniu rachunku. A jak nikt nie będzie chciał pomoc to trudno. To jest polska.

Gość gość
Wplacam 50 zł wiem co to cukrzyca i wrogowi tego nie życzę. Udowadniają że Polacy jak chcą to mogą pomoc. Nie mierzymy wszystkich ta sama miara.

Gość gość
Dziekuje. Ale z doświadczenia wiem że mało kto chce pomagac.

Gość gość
Wcale się nie dziwie że nikt nie chce pomagać, zresztą kto wie na co zostaną przeznaczone pieniądze.

Gość gość
Slusznie, jezeli juz pomagac, to przez fundacje, wtedy mamy pewnosc ze kasa trafi do wlasciwych ludzi,

Gość PaulinaMaj
Jeśli mogę ci coś doradzić to niedawno powstał serwis konsultacje online z lekarzami medivio.pl Ja bardzo często korzystam głównie po recepty, bo nie chce mi się stać w kolejce także polecam Ci wiem jak to jest z małym dzieckiem w przychodni, a tak masz lekarza w domu, a kosztuje grosze jakieś 10zł mce

Gość gość
Nie naciągają ludzi. Sądze ,e z takich sytuacji się nie żartuje jak choroba. Polak potrzebuje dowodów ok. To co może paragony. Zdjęcia tych wszystkich rzeczy których używamy? Czy przelewy co kupujemy ze sklepów internetowych? Kto chce i rozumie pomoże reszta która chce tylko coś napisać niech pisze. Ale nikt nie wie co się wydarzy i czasem moze Ty będziesz potrzebował pomocy.

Gość gosikkk098
Jeśli mogę Ci coś doradzić to polecam Ci serwis medivio.pl konsultacje online z lekarzem. Sama bardzo często korzystam z tego głównie aby dostać receptę. Wiem jak to jest z małym dzieckiem w przychodni także to jest lepsze rozwiązanie

Gość gość
Dziękuje za checi. Przyda się fachowa rada zwłaszcza w takiej sytuacji jak teraz że cukry skaczą czasem 50-60 a czasem 230-250. To moment nie uwagi, kwasica, zaszczyk i szpital...

Gość gość
gość dziś Zarty sobie robisz? Ktoś kto potrzebuje pomocy podaje swoje dane, i tyle. Wtedy ludzie chętniej tez wpłacają, paragony to żaden dowód. Ktoś wyżej dobrze napisał, wpłacajmy fundacjom, one dobrze wiedzą komu pomóc.

Gość gość
Dla jasności . W takich sytuacjach fundacja nie pomaga . A po za tym jestem neutralny i nie wierzę w ta ich pomoc "bezinteresowna"

Gość gość
Takie czasy, nikomu nie można wierzyć, dlatego ja nigdy nie wpłacam komuś- kiedy nie jestem na 100% pewna ze pomocy potrzebuje, zawsze oddaje 1% procent podatku zazwyczaj na hospicjum.