Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej podniecająca chwila w waszym życiu.

Polecane posty

Gość gość

Jaka była najbardziej podniecająca chwila w waszym życiu? Czym się różniła od innych, że tak was ona podniecila?

Gość gość
Najbardziej podniecajaca chwilę przeżyłam w Egipcie na wycieczce. Cały dzień podrywałam przewodnika a on mnie zwracał na mnie uwagi. Nogi mi miękły na jego widok. Dopiero późną nocą kiedy wróciliśmy do hotelu, powiedział że będzie na mnie czekał pod bramą. Tak strasznie się bałam, nie wiedziałam czy gdzieś mnie nie wywiezie lub zabije, to był potężny mężczyzna, nie podobny do Egipcjan, musiał pochodzić z innego kraju - ale poszłam. No i opłaciło mi się :) To chyba przez ten strach, ale i przez jego czułość i to jak to robił. Z żadnym Europejczykiem czegoś podobnego nie przeżyłam. Chciałabym tam wrócić i go jeszcze raz spotkać, może tylko zobaczyć, bo w moich wspomnieniach blaknie, a zdjęcia to nie to samo.

Gość gość
Moment narodzin, mogłem cipke od środka polizać :)

Gość gość
Będąc na saunie wszedłem do toalety koedukacyjnej a tam para się kocha na jeźdźca wyszedłem a po minucie wróciłem i patrzyłem na nich do końca walac sobie skończyłem przed nimi

Woodstock 2012... 5 nad ranem, idę do lasu na siku, robię swoje, a tu zza krzaka wyłazi koleś i pyta czy może sobie strzepać. Tak mnie zatkało, bo parę metrów był nasz namiot., a w nim mój mąż. Na szczęście był bardzo szybki, i zaraz uciekł.Zresztą kto był to wie jak to tam w lesie:)

Gość gość
Mialem jakies 18 lat, a ona 37. Byl to moj pierwszy raz. Napiecie bylo caly czas, ale jakos najbardziej pamietam rozpiecie stanika i uwolnienie tych okraglych, duzych melonow a nastepnie ssanie twardych, stojacych sutkow:)

Gość gość
układanie psa w terenie :-)

Gość gość
spontanicznie przejażdżki z psem, matura

Gość gość
Wciąż jeszcze nie nadeszła! Ale wyobrażam ją sobie. Musiałoby to być coś takiego, co zadziwiło by nie tylko mnie samą i ludzi mi bliskich, ale też odmieniło życie nas wszystkich -na dużo dużo lepsze i łatwiejsze.

Gość gość
seks z psem

Gość gość
pies to ksywa pewnego penisa który poczytuje to forum :-D

Gość gość
Bzyknąć szwagierke

Gość on202020
Jak uprawiałem seks z dziewczyną (17 lat miała) na jeźdźca, trzymałem ręce na jej tyłku a twarz pomiędzy piersiami. Wtedy wszedł jej ojciec, nie wiem ile sie na nas patrzył, dopiero jak wydał jakiś odgłos to zorientowaliśmy się, że jest w pokoju :D