Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dyrektor pionu lub dzialu w korpo to dobra praca?bo córka sąsiadki jest

Polecane posty

Gość gość

jakims dyrektorem pionu ,działu w korpo i sąsiadka chwali się po calej wsi ,ze jej córka to dyrektor a prawda taka ,ze ta córka to nie jest dyrektor ogólny tylko dyrektor od jakich spraw i nad soba ma innego glownego dyrektora.Wiem bo pofatygowalam się sprawdzic to w necie. Tak ludzie potrafią kolorowac ,żeby sobie dodac splendoru przed sąsiadami na wsi.

Gość gość
Tak, dobra praca. Zarobki od 3500 zł brutto w górę.

Gość gość
ale marne zarobki.moj szwagier zarabia na budowie w norwegii 10 tysi miesiecznie na czysto

Gość gość
no, ja też się śmieję jak pomyślę, że jakiś budowlaniec czy nawet sprzątaczka zarabia za granicą wielokrotność tego, co u nas jakiś dyrektor czy menadżer. Śmiech na sali, u nas to wielkie dyrektory, a tam sprzątaczka zarabia więcej. Polska to taka wieś Europy.

Gość gość
serio dyrektorzy tak malo zarabiają w korpo??w jakiej to firmie tak sie malo zarabia? ja znam jednego i zarabia duzo więcej...więc coś kręcisz

Gość gość
Tyle, że jak budowlaniec dostanie swoją pensję, a dyrektor swoją i obydwaj się odezwą, to od razu widać, ile tak naprawdę kto jest wart.

Gość gość
Hahaha ... nie wiem kto tu powiedział, że dyro ma 3500... Liderzy zespołów mają min. 6000 k brutto (woj. dolnośląskie i opolskie). U mnie jeden z dyrektorów ma 16400 na rękę ;) W korpo tak się nazywają stanowiska i jak widać, jest dyrektorem. Ogólnie raziłbym cieszyć się, że komuś wyszło w życiu, a nie szpilę wbijać ;) "Be the change"

Gość gość
jasne....dyrektorzy dzialu w warszawie moze zarabiaja sporo ale nie w mnieijszych miastach

Gość gość
A wy myslicie ze Warszawa to miodem i mlekiem plynaca, a ludzie zlotym goownem sraja?! I w stolicy jest korpo i korpo, w jednej dyrektor dzialu zarobi 20.000-100.000 mies, a w drugiej 3.000-6.000 na reke. Przy czym tych korpo z nizszymi zarobkami jest wiecej :(. Wiele korpo miedzynarodowych majacych kilka oddzialow w PL placi tyle samo, czy to Torun, Zamosc, czy Warszawa, a jednak koszty zycia w stolicy sa duzo wyzsze, ceny mieszkan a co za tym idzie wyzsze kredyty, ceny wynajmu mieszkan, media typu woda, oplaty typu czynsz, benzyna niby w calym kraju w miare tyle samo, ale w stolicy sa duze odleglosci, wiec i benzyny idzie wiecej, restauracje i inne rozrywki. A wyobrazcie sobie, ze instytucje typu sady zus urzedy placa tyle samo wszefxie

Gość gość
gratululuje zielonych oczu :) Zazdrość aż kipi, a przed świętami to nawet nie wypada.

Gość gość
a dlaczego zielone oczy ?