Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to normalne że w wieku 23 lat nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Bo takich ludzi to chyba nie ma za duzo

Gość gość
Jestem ja. 25 lat

Gość gość
w wieku 23 lat? Jest całkiem sporo, tylko ze zrozumiałych względów nie opowiadają o tym na prawo i lewo. Na razie jeszcze u Ciebie wszystko ok, gorzej jakbyś miał 32 lata, wtedy byłby problem.

Gość gość
Boje się ze przez to że umiem romawiac z dziewczynami nigdy nikogo nie będę miał

Gość gość
może jeszcze się wyrobisz. Studiujesz coś?

Gość gość
Tylko samce alfa mają w tym wieku dziewczynę. normalni faceci mają swój pierwszy związek, trochę przed, albo po trzydziestce

Gość gość
normalne ja mam 50lat i niemialem trzepie pod monitor;-)

Ja w wieku 20 lat już mialem kilka dziewczyn i nie rozumiem, jak można nie umiec poznać dziewczyny, po prostu nie rozumiem tego...

Gość gość
ok, fajnie, że studiujesz. Moja siostra też studiowała administrację, dziewczyny często nie szukają facetów na studiach, tylko gdzie indziej. Może po prostu jako student babskiego kierunku nie jesteś dla nich atrakcyjny.

Gość gość
katowice: ja nie rozumiem jak można takie osoby wykpiwać. Chłopak ma poważny problem, który na pewno mocno go frustruje, ale wśród ludzi jest teraz takie zdziczenie, że potrafią tylko wykpiwać.

Gość gość
Ja nigdy nie miałem dziewczyny, bo nie dość, że jestem nieśmiałym introwertykiem melancholikiem, to mam skłonności masochistyczne. Mam 25 lat. Temperamentu i skłonności się nie wybiera. Należy się z tym pogodzić.

Gość gość
Chyba zartujesz z tymi alfami.U mnie na roku wszyscy maja dziewczyny, srednia wieku 22- 23 lata gdzies. Jeden gosciu juz ma lysine, drugi sie buja juz 3 lata na drugim roku, niezbyt przystojni raczej.Jakos im to nie przeszkadza kogos znalezc.

Gość gość
pewnie, że z tymi samcami alfa to żartował. Ja też uważam, że w wieku 23 lat czymś normalnym jest, że spotykało się z kilkoma dziewczynami, w końcu kiedy, jak nie w młodości. Ale są też osoby właśnie nieśmiałe, niepewne, zakompleksione, które mają problem, by znaleźć kogokolwiek. I uważam, że powinno im się pomóc znaleźć jakieś pozytywne strony, ale te osoby muszą przede wszystkim chcieć i pracować nad sobą.

Gość gość
92 wez już wyjdz. Wszystko przeciwko tobie jak zwykle. Zamiast ruszyć dupę i wbić się w towarzystwo to siedzi cicho i może ktoś zagada. Wyjdz gościu się nie ośmieszaj, problemy masz jak dziecko z podstawówki.

Gość gość
no właśnie, brak życia towarzyskiego jest najczęstszą przyczyną.

Gość gość
tak mówić jest najłatwiej. Rusz dupę, gadasz jak dziecko, ale on te problemy będzie miał latami, jak nic nie zrobi. I wtedy konsekwencje mogą być opłakane.

Gość Turkuć
92 ty potrzebujesz terapii, a nie porad jakiś anonimów na forum.

Gość gość
musiałbyś określić jakie są Twoje mocne strony i staraj się je eksponować. Masz jakieś atuty, zdolności?

Gość Turkuć
No to na kafe tym bardziej nikt ci nie pomoże.

Gość gość
więc jak z tymi mocnymi stronami? Każdy ma jakieś. Od samego narzekania to tylko dziewczyny odstraszasz.

Gość gość
napiszesz jakie? Może coś poradzę.

Tak, całkiem noramlne. Każdy ma swój czas. To nie jest powiedziane, że wszyscy musza mieć w ty msamym czasie