Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry warsztat samochodowy??

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję namiary na jakiś dobry warsztat samochodowy w gdańsku gdzie zrobię będzie na tyle nowoczesny sprzęt aby ustawić cyfrowo zbieżność kół w nowym merku :) Z góry dzięki za szybkie i trafne odpowiedzi!

Gość gość
Z tego co wiem to fajny, nowy sprzęt mają w RING. Mój kumpel bardzo często korzysta z ich usług i zachwal wiele razy. Ja tam byłem raz i co mi się spodobało to to, że od razu masz wycenę i analizę tego co będzie robione. Moim zdaniem warsztat godny uwagi :)

Gość gość
Ja znam bardzo dobry warsztat samochodowy ale w Opolu www.mechanika-opole.pl na Marii Rodziewiczówny 1 .

Gość gość
zbieżność kół w moim aucie niestety nie nowym ostatnio robiłem w Euromaster na ul Odyseusza w Gdańsku, serwis jak najbardziej ok, dobrze wyposażony i nowoczesny, a co najważniejsze mechanicy z głową i bardzo dużymi umiejętnościami

Gość gość
Ja miałem okazję korzystać z warsztatu samochodowego http://www.ba(...)rze.pl/. Wszystko zrobione na 5.

Gość gość
Też bywałem u nich i moim zdaniem maja bardzo dobra ofertę i cenowo też moim zdaniem konkurencyjni.

Gość gość
Ja kilka razy korzystałem z usług warsztatu samochodowego www.autoperfektmulak.pl z usług diagnostycznych i mechaniki samochodowej. Kierowałem się też opinią i ten warsztat ma bardzo dobre opinie i zaufałem im bardzo dobrze na tym wychodzę finansowo.

Gość gość
Bardzo dobrym warsztatem, któremu można zaufać jest www.maxautoserwis.com w Gdańsku. Warsztat ten jest prowadzony przez świetnych specjalistów, którzy posiadają spore doświadczenie.

Gość allan

Jeśli o Skodę, Volkswagena i Audi chodzi to w Krakowie na Biskupińskiej znajdziecie dobry serwis. Solidnie, profesjonalnie, terminowo, z dobrym podejściem do klienta i przyzwoitymi cenami. Od dawna do nich jeżdżę i mój samochód ma się dzięki nim dobrze.

Gość karolinapolnoc

Co do Renault i innych francuskich marek to w Zulugaraż znają się na rzeczy. Mają nowoczesny sprzęt na miejscu i uporali się z problemem z silnikiem w mojej megance. 

Gość ponczobiona

W temacie regeneracji maglownic to koło lublina w serwisie Autoukład zajęli się tym kompleksowo. Zapłaciłam dużo mniej niż jeśli bym miała płacić za nową maglownicę a regeneracja wystarczyła. 

Gość beata

Z dobrych warsztatów samochodowych to polecam Ring w Gdańsku. Mają dobre ceny, ale co najważniejsze dobre podejście do klienta i nie zdarzyło się, żebym musiała jakąś poprawkę robić, zawsze samochód był w terminie naprawiony.

Gość marzenakiernicka

Na woli korzystam z warsztatu  mechaniksyreny14.pl gdzie panowie są uprzejmi i nie naciągają takich kobitek jak ja na dodatkowe koszta. Robią tyle na ile się początkowo umówiliśmy, a ja doceniam taką słowność. 

Gość lenny

Gdybyście potrzebowali solidnej pomocy w Zabrzu to polecam warsztat www.baszabrze.pl. Już kilka razy pomogli mi w krótkim czasie pozbyć się usterek praktycznie od ręki i niedrogo. Miła obsługa. Pełen profesjonalizm. 

Gość Radek

Mogę polecic zaklad Kazimieruk w Poznaniu 

Polecam firmę Reg-Truck. Robili mi regenerację przekładni kierowniczych. Bardzo profesjonalni, wszystko wykonali w terminie.