Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ci co obrażali Jaglaka użyli do swoich przeróbek prawdziwych zdjęć pedofilskich

Polecane posty

Gość gość

Jeden z obrażających kulturystę 'memów' to była przeróbka zdjęcia na którym są przedstawieni rosyjski sutener-pedofil i jego 13-letnia prostytutka masha babko. Twarz tego gościa zastapili twarzą Jaglaka a obok dali zdjęcie tej dziewczynki robiącej sutenerowi loda (nawet bez cenzury!)

witam sportowe świry jest 6 rano ja właśnie szykuje się na następny dzień sportowych zmagań za godzinę odwiozę moją amelkę do szkoły a potem wrócę zrobić posiłki podkreślam posiłki na cały dzień w pojemnikach na mrożonki no witam odwiozłem już amelkę robię teraz mojego omleta z 600 gram białek jaj orzechów migdałów masła orzechowego cynamonu i pieprzu kajeńskiego dla złamania smaku na następne posiłki podkreślam posiłki mam indyka z ryżem i warzywami łososia z kaszą jaglaną która rozgrzewa organizm również z warzywami teraz lecę na trening ale wy przecież będziecie ze mną witam właśnie robię trening z papajem zaraz idziemy na wykwintny obiad czyli na steki z ziemniakami witam właśnie skończyliśmy trening teraz zestaw naprawczy glutamina turbo dżety izolat biorę prysznic i idziemy na steki witam ja właśnie już wróciłem do domu z całą rodzinką i robię swojego omleta z 600 gram białek jaj z owsianką i migdałami ludzie pytają mnie co jemy na wigilię więc opowiem wam karpia który jest tłusty zastępujemy łososiem pierogi z kapustą i grzybami zastępujemy pierogami z mąki orkiszowej z białkami jaj i migdałami do sałatki jarzynowej dodajemy glutaminę i turbo dżety z majonezem fit barszcze czerwony zastępujemy sokiem z buraków który podgrzewamy w garnku i tak dalej ja właśnie skończyłem jeść mojego omleta odpisuje teraz na wasze maile i zaraz będę szedł spać bo jutro kolejny dzień sportowych zmagań no witam ja już idę spać z moją kochaną asiunią pamiętajcie sto procent na treningu albo nic! pozdro!