Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on ukrywa!?

Polecane posty

Gość gość

Teraz sobie przypomniałam talka sytuację. Rok temu byłam z narzeczonym w jego rodzinnym mieście w supermarkecie(on nie lubi mnie zabierać do swojego miasta). W pewnej chwili gdzieś pomiędzy półkami, chudy blondyn gadał przez telefon i tak mi zdało, jak nas zobaczył to się uśmiechnął i powiedział do telefonu, dokładnie to usłyszałam " te wiesz mały bobek zmienił orientację". Mój narzeczony ma 168 cm wzrostu, dlatego potem skojarzylam tego "małego bobka". Na przystanku autobusowym zatrzymało się auto i w oknie był ten sam facet.... przywitał się i zaproponował, że nas podrzuci... mój zgodził się niechętnie i tak jechaliśmy 5 minut. Cały czas odzywał się do niego z ukryta nutą ironii czy kpiny, widziałam że narzeczony czegoś obawia w tym człowieku... Nie meczylam tematu ale na końcu ten blondyn powiedział "to siema bobek, wpadaj częściej" Bobek! Rozumiecie?! Mały Bobek!!!

Gość gość
Hmmmm coś jest na rzeczy. Może że taki kurd**el to robił im dawno temu loda?

Gość gość
A co trudno sie zapytac bobka czy walił sie w kakałko z kolegami

Gość gość
Podstaw sprawę otwarcie.... Z resztą jak to jest z takim karyplem? :D

Gość gość
Współczuję

Gość gość
Nie jest dobrze

Gość gość
Co ukrywał?pewnie nie dba o czoko grote skoro miał tam bobka i stad taka ksywka. Poza tym skoro był gejem analny to jest szansa na hiv. Również u ciebie,jeśli nie uzywaliscie gumki