Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miał byc dwie godziny temu

Polecane posty

Gość gość
23 30 sorry ale jesteś głupia . Nigdzie nie szukałam usprawiedliwienia dla zapalenia !! I przestań juz o tym pisać bo Ty chyba nie wiesz co to hipokryzja . Wylapalas to co Ci wygodnie i teraz będziesz umoralniac.

Gość gość
Nie no ja bede ignorować te od palenia . Nic nie wnosi to do tematu a tylko wylewa frustrację . Dobra ok jestem gorszy sort gorsze środowisko i patol juz możesz iść, czeeeesc.

Gość gośćs
Autorko błagam mie pal w ciąży.A ty 22.26 dlaczego Jesteś sam?

Gość gość
oj tragedia mis się spoznia,jakie wy nudne jesteście ,samiutka się nudzi a ze w ciąży 6 tzn chora i potrzebuje nianki a on taki niedobry,sama był nawiala

Gość gośćs
Autorko błagam nie pal w ciąży.A ty 22.26 dlaczego Jesteś sam?nikt nie powinien być sam w święta .

Gość gość
Przecież nie misiuje jezu jak wy wszystko umiecie przekręcić . Chcialam sie wyzalic bo nie mam komu i tyle .

Gość gość
hipokryta to ktoś, kto udaje serdeczność, pobożność, szlachetność, przyjaźń itp., publicznie krytykuje i poucza innych, lecz sam nie żyje zgodnie z głoszonymi poglądami; słowo książkowe, używane z silnym zabarwieniem negatywnym Czyli żebyś mogła nazwać autorkę hipokrytka to ciągle musiałaby palić. To tak jakbyś kogoś upomniała że codziennie się spóźnia, a po jakimś czasie sama raz, jedyny raz się spóźniła, to że raz się spóźnisz nie czyni z ciebie hipokrytki bo 1. stało się to tylko raz 2. to nie było celowe Hipokryta innych upomina a sam CIĄGLE tak postępuje. Raz to każdemu może się zdarzyć.

Gość gość
Dla trzech osób . Zostawiliśmy to na jutro bo on codziennie do wieczora pracuje . A dziś ta wigilia.