Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wrócić do byłego

Polecane posty

Gość gość

Po pół roku w sumie o głupotę zerwałam z chlopakiem. Wtedy uznałam, że to najlepsza decyzja. Ale po kilku miesiącach zrozumiałam ze bardzo za nim tęsknię, codziennie o nim myślę itd. Postanowiłam po raz ostatni odezwać się do niego, powiedzieć to co czuje i zakończyć to jak dorosły człowiek. W sumie balam sie, ze nie będzie chcial rozmawiać. Ale pomyliłam się, bo nie byl zly, był dla mnie wyrozumiały, powiedział, że bardzo mu brakuje, tęskni. Pisał, dzwonił, wykazywal zainteresowanie, ja na początku nie chciałam pokazać, że mi zależy, ale po miesiącu napisałam, że też za nim tęsknię , odpisał "naprawdę"?, potwierdziłam i od tego czasu (od 5 dni milczy). O co w tym chodzi ? PS. Mieszkamy bardzo daleko od siebie, więc póki sytuacja niepewna nie możemy porozmawiać na żywo.

Gość gość
Powiedziałbym- spróbować raz jeszcze. Powoli, szczerze, świadomie. Wszystko po to by nie sprowadzić do domu nienawistnego partnera, męża, żony".

Gość gość
Spróbować , tzn co mam zrobić ?

Gość gość
Jak masz wrocic ,jak on nie odzywa sie .No prosze badz powazna. Powrocic mozna do kogos ,kto tego zdecydowanie pragnie. A z tego co napisalas , to nawet myszy nie gonia sie w tym kierunku. Zamiast kombinowac jak kon pod gore , skup sie na swiatach i spedz je Milo z rodzina. Przestan wierzyc w mrzonki. Wesolych Swiat. @E

Gość gość
Spróbować , tzn co mam zrobić ?

Gość gość
Cały czas dzwonił, pisał, mówił ze bardzo tęskni za mną ... to chyba jest cos،, a Ty mówisz ze on całkowicie mnie olewa .

Gość gość
A co przez 5 dni?Gdyby chcial to jasny dalby CI komunikat.Masz go? @E

Gość gość
Zaczekać na oznaki zainteresowania z jego strony. Cierpliwie, rozmawiać, pisać i w ten sposób poznać jego i jego oczekiwania. Komunikatorow jest wiele... Odległość, cóż, może stać się okolicznością budujacą więź, tę uczuciową.

Gość gość
Dziekuje za rady :) musiałam się komuś wygadać. Faktycznie stosuje sie do tego, wszystko powoli, cierpliwie. Dziwne tylko jest dla mnie to, że w ostatnim czasie czesto mówił, że tęskni za mną, a kiedy w koncu odpowiedziałam, że ja też,przestal się odzywać. Ciężko mi go zrozumieć, bo to taki typ z jednej strony super wygodny,a z drugiej jeżeli chodzi o uczucia to bardzo skryty, nigdy nie umiał powiedzieć to co czuje.

Gość gość
*wygadany

Gość gość
Sam widzisz. Wiesz, że nic nie wiesz. Tu nic nie jest pewne. Ceń się, by i on Ćiebie cenił!!?

Gość gość
Sama sorki:)

Gość gość
Dokładnie wiem, że nic nie wiem. ;) wiem tylko tyle, ze juz nie poznam nigdy takiego faceta jak on, zresztą nie chce poznać innego. Czy to możliwe, że sprawdza w ten sposób czy mi zależy? Lepiej być księżniczka i nie pisać nic, czy odezwać się po prostu ?

Gość gość
Co to znaczy "cenić siebie" konkretnie wg Ciebie?

Gość gość
Mężczyźni cenią mądre, uczciwe, odważne szczere kobiety. Nie udawaj kogoś kim nie jesteś. Lubisz budować za!mi z piasku, nie mów ,że jest inaczej. Nie lubisz pozerstwa, podobnie. Im mniej przemilczysz, tym więcej się dowiesz.

Gość gość
będąc na twoim miejscu napisałabym cokolwiek żeby zacząć, wykręcając się że pomyliłam numer

Gość gość
Odezwał się dzisiaj, z życzeniami. Oprócz tego, napisal, że po świętach jedzie do pewnego miejsca, którego nigdy nie lubił. Zdziwiło mnie to, wiec napisałam, że ma z tym miejscem przecież same złe wspomnienia. Na co odpowiedział, że jedzie na kilka dni dla wspomnień, że kocha to miejsce, tam mnie poznał .