Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość nowy

Postanowienie na nowy rok: za rok o tej porze być już z Nią! :)

Polecane posty

Gość gość nowy

Tak postanowiłem. Na studiach jakoś nie wyszło. Później zająłem się pracą, także naukową. Teraz zamykam pewien etap w życiu i zamierzam otworzyć nowy. Mam 34 lata. Dziewczyny w wieku 27-35 lat, gdzie Was szukać? :)

Gość gość
Portal randkowy

Gość gość
Mam obawy co do tego typu portali. ;)

Gość gość
Jakie obawy?

Gość gość
Aspołeczny jesteś ze nie wiesz gdzie szukac? Wszędzie możesz znaleźć, ale pamiętaj - nie na zasadzie, że sobie wyselekcjonujesz kilka na podstawie wlasnych kryteriow i wezmiesz ta z ktora bedzie ci wygodnie bo taki zwiazek bedzie meczarnia.Kieruj sie sercem...jesli cos poczujesz to wejdz w to.Nic na sile , pamietaj.

Gość gość nowy
Trochę szczęścia mi brakuje. Jedną szansę na dobry związek zaprzepaściłem na studiach, o co do dziś mam do siebie wielką pretensję, a później jak się już poznaliśmy i wiem, że moglibyśmy mieć wobec siebie jakąś "chemię" to za każdym razem byłem zmuszony się wycofać, by nie psuć już związków innym. Tak nie potrafię. Czasami tak bywa. Jak ma się pecha to się po prostu ma ;) A propos portali. Jakoś nie wierzę w ich "moc sprawczą". Trudno mi uwierzyć, że przykładowo 29/30letnia kobieta, jeśli jest fajną dziewczyną, nie mogła stworzyć dobrej relacji. Jakoś mam to ciągle z "tyłu głowy". Z drugiej strony - tę piłeczkę można zawsze odbić do mnie, ale facet ma jednak - moim zdaniem - trochę trudniej... ;)

Gość gość nowy
"a później jak się już poznaliśmy" heh zgubiłem sens zdania, miało być "a później jak już poznawałem..." :)

Gość gość
w autobusie, pociągu,sklepie, parku, na koncercie, dyskotece, galerii, basenie, saunie, ścieżce rowerowej- cała paleta możliwości.