Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gość od homocwela przestań sie wywyższać za kogo ty sie uważasz zakompleksiony

Polecane posty

Gość miasto Namysłów woj opolskie

gościu co???

Gość gość
czemu ty taki wredny jesteś ty jeszcze nigdy miłego i normalnego komentarza nie napisałeś co ja tobie do cholery zrobiłem że tak mnie gnoisz co??? za kogo ty sie do jasnej cholery uwazasz co???

Gość gość
gościu od homocwela właściwie jesteś sadystą i hejterem bo sprawia ci to przyjemność że mnie b gnębisz i gnoisz co masz jakieś kompleksy że sie wywyższasz i uwazasz sie za niewiadomo kogo

Gość gość
gościu od homocwela ty jedynie co potrafisz to wszystko i wszystkich obrażać co ja tobie zrobiłem zakompleksiony frajerze że tak mnie obrazasz ? anorektyczki nie są wariatkami niby taki mądry jesteś a nie rozumiesz że każdy nawet ty mozesz zachorować na chorobe psychiczną prostaku jest nawet takie przysłowie ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni pytam za kogo ty sie uwazasz frajerze co ci daje że ciągle mnie obrażasz krytykujesz gnoisz i niszczysz mi psychike sadysto co sprawia ci to przyjemność co? głupku ??? i przestań wreszcie sie wywyzszać bo w niczym nie jesteś lepszy ode mnie ty nie potrafisz normalnie i kulturalnie dyskutować? jeśli twierdzisz ze masz wysokie horyzonty to to udowodnij to na razie udowadniasz że jedyne co potrafisz to sie wywyższać obrażać każdego i każdego gnoić a potem sie dziwisz że ja cie obrażam nie uczono cie w szkole że agresja rodzi agresje???

Gość gość
nie rozumiesz tego że nawet ty mozesz zachorować na chorobe psychiczną prostaku jest nawet takie przysłowie ten sie śmieje kto sie śmieje ostatni