Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety czy lubicie takich facetów czy nimi gardzicie? Tylko ja tak mam?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie wyłącznie do kobiet ale faceci też mogą się udzielać. Czy wy też gardzicie facetami którzy uprawiali seks z prostytutką lub z wieloma kobietami bez związku??? Nie wiem czy tylko ja tak mam czy więcej kobiet. Kompletnie nie wyobrażam sobie być w związku z takim facetem. Dla mnie on jest bezwartościowy i nie ma zasad moralnych.

Gość gość
Unikam facetów jeśli mieli wiele niezobowiązujących kontaktów seksualnych. Dużo zależy od ich wieku, jeśli zdarzało sie tak w młodym wieku gdzie hormony szalały i zdarzyło sie przez ten czas sporadycznie (kilka razy) z chętną kobietą np. podczas imprez to jestem w stanie to zrozumieć. Młodość, głupota, okazja. Ale jeśli dorosły facet 25+ nadal taki tryb prowadzi, lub jest to istny styl bycia to nie ma mowy o relacji z takim facetem.

Gość gość
No mam takie samo zdanie. Taki facet nie stworzy stałej relacji na dłuzej

Gość gość
Wszystko zależy jakiego nawozu używali do uprawy

Gość gość
Nie tyle co gardze ale brzydze się. Nigdy bym z takim nie była. A taki co był u prostytutki to dla mnie jakiś z ciężkimi zaburzeniami psychicznymi. Podobnie taki co miał dziury na jedna noc, dla mnie to chorzy ludzie, prymitywni po prostu

Gość gość
A jak facet miał seksualnej w związkach ale było ich dużo i po trwały kilka miesięcy.

Gość gość
Nikim nie gardze, nawet obrzyganym bezdomnym. Moge sie brzydzic, ale nigdy gardzic. Moge wspolczuc, moge unikac. Jak mozna gardzic czlowiekiem? Kim ty jestes????! Taka glupia czy ksiezniczka?

Gość gość
21:29 bardzo inteligentnie :-) Szacunek należy się każdemu nieznajomemu.

Gość gość
Nie gardzę,ale na męża bym takiego nie chciała. Co innego jeśli kiedyś, w młodości mu się to zdarzało,ale teraz zachowuje się poważniej. Niektórzy muszą się wyszaleć,ale jeśli facet koło trzydziestki skacze z kwiatka na kwiatek to znaczy,że jest niedojrzały i skłonny do zdrady.

Gość gość
żałośni są dla mnie ci, którzy płacą za seks oraz ci którzy mają jakąś chorą liczbę partnerek dla jednych "dużo" to 3 a dla innych 30, wiec uzylam sformulowania "chorą liczbę" :D nie rozumiem facetow placacych za seks...przecież to żałosne ze ktos przespi sie z toba tylko jesli mu zaplacisz :D

Gość gość
nie interesuja mnie tacy faceci, nie nadaja sie do wspolnego zycia

Gość gość
gość dziś Jeśli facet miał kilka związków i z każdą z dziewczyn uprawiał seks to dla mnie nie problem to normalna sprawa nawet jeśli związek trwał tylko kilka mc. To świadczy o tym że jednak nie poszedł do łóżka od razu z pierwszą lepszą tylko potrafił utrzymać jakaś relacje. Nie dopasowali się, nie dogadywali więc sie rozstali.

Gość gość
Może faktycznie źle użyłam sformułowania gardzę. Chodzi mi bardziej właśnie o obrzydzenie i szanse takiego faceta u was. Dzięki za odpowiedzi. Dobrze że nie tylko mi tacy faceci nie pasują. Założyłam taki sam temat na dyskusji ogólnej i tam faceci sie rozszaleli. Zaczęli wypisywać że kobiety chca doświadczonych i pójście do prostytutki to normalnosc :D