Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Proszę usunąć temat

Polecane posty

Gość gość
absolutnie!! Ja pisze w tym temacie i jest tam wszystko ok. Prosze nie usuwać.

Gość gość
insynuacje pojawiły się pod kątem jednej z komentujących pań, ale to, co ona napisała, zostało przeinaczone i w takiej formie wysłane ojcu dziecka. pani ta wkracza na drogę sądową, o ile dziewczyna, która się dopuściła pomówienia jej i zniesławienia, tego nie sprostuje.

Gość gość
Autorko, jeśli jesteś osobą z wypowiedzi z dnia dzisiejszego z godziny 16:08 i 16:11 z tematu o Julii nr 4, to Cię uprzedzam : albo sprostujesz i odkręcisz wszystko co narobiłaś, masz na to czas do północy, albo wkraczam na drogę sądową + do końca świąt kontaktuję z panem C.

Gość gość
w mojej wypowiedzi sprzed dwóch dni napisałam, że symptomy Aleksa są niepokojące ( miałam na myśli nagle i lawinowo pojawiające się problemy z zaparciami, moczeniem nocnym, smutkiem ciągłym u tak małego dziecka, chwiejnością nastrojów, gdy doszło do tego ciągłe wchodzenie malucha pod prysznic i stanie tam godzinami, o czym opowiada w jednym z vlogów Julia, napisałam, że powinna zwrócić na to uwagę, gdyż MOŻE TO BYĆ (ale nie musi) oznaka, że ktoś nadużywa małego, narusza jego granice cielesne. W odpowiedzi na to rozpętała się nagonka na mnie, byłam wyzywana od doszukujących się wszędzie seksu obsesyjnych zboczonych bab, kretynek etc. Kilka pań, wróciwszy do pierwotnego posta, przeprosiło mnie i zgodziło się, że mój post NIE BYŁ OSKARŻENIEM O MOLESTOWANIE, ale zwróceniem uwagi na problem. Niestety, jakaś chora, zaburzona osoba napisała do ojca Aleksa (!) KŁAMSTWO, że ja rozpowiadam - uwaga - jakoby Aleks był molestowany przez Julię, zaczęła mi grozić jego koneksjami i w prostacki sposób (popełniając przy tym wiele błędów ortograficznych) wyzywać. A tego płazem nie puszczę, bo nie będę odpowiadac za coś, czego nie zrobiłam i nie pozwolę, by takie zniszczenie mi świąt (piszę z wigilii i podczas tak ważnej rodzinnej okazji musiałam wujkowi to wszystko tu pokazywać i pytać, co mam zrobić. Tamta pani złamała wobec mnie 212 artykuł kodeksu karnego - pomówienie (pomówienie mnie zarówno za plecami, wobec ojca Aleksa, jak i tutaj, publicznie) oraz 216 artykuł kodeksu karnego - zniesławienie( wyzywała mnie w różny sposób. Niestety tego nie mogę puścić płazem, tym bardziej, jeśliby ojciec dziecka chciał podjąć jakieś działania, mając kłamliwą wizję mojego komentarza. No i niestety, albo ta pani z 16:08 i 16:11 wszystko sprostuje, albo spotkamy się w sądzie. Jeśli dziś nie będzie sprostowania, we wtorek idę do sądu, a przed upływem świąt kontaktuję z ojcem Aleksa ( siostra robi magisterkę i pracuje we Francji, więc chce mi pomóc, póki jest w domu na święta).

Gość gość
ja bym na miejscu tej z 16:08 i 16:11 wolała przeprosić. tak po ludzku, nawet nie chodzi o minimum klasy, ale o to, że prosi się laska o problemy.

Gość gość
usunięcie tematu nic nie da, na prokuraturze do pani z 16:08 i 16:11 z tematu o Julii dojdą bez problemu.

Gość gość
23:21 - ale ta pani, co chce ją pozwać, napisała wyżej, że jeśli tamta cofnie wszystko i przeprosi, to pozwu nie wniesie. więc dziewczyna się sama o kłopoty prosi.

Gość gość
Ja dzisiaj wszystko sprostowałam :) Niestety kilka moich wpisów których się trochę wstydzę zostało :( Usunięcie tematu i tych dwóch wpisów nic nie da bo na pewno są zrobione screeny . Niewiadomo też czy czasem ta osoba jest niepełnoletnia ...

Gość gość
gość 23:30 X cóż, wówczas grzywnę poszkodowanej pani wypłacą niestety rodzice dziewczyny, a młoda dostanie kuratora. Taka głupia, zamiast odkręcić sprawę :-/ ech.

Gość gość
no cóż, decyzja podjęta. nie dałaś mi wyboru.

Gość gość
Słonko, usunięcie tematu nic ci nie da, bo forum jest archiwizowane i wszystko jest na serwerach :)