Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

już nic nie czułam, nie myślałam i przyśnił mi się...

Polecane posty

Gość gość

Kutas jebany. Tyle miesięcy poszło się jebać. Jak to możliwe, że nie myślałam ani w sumie nawet nie pamiętałam o nim a ten chuj musiał mi się przyśnić? Teraz będę musiała od nowa zapominać :O.

Gość gość
po prostu nie zapomnialas, jakbys zapomniala to takie wydarzenie nie zrobiloby na Tobie wrazenia, nadal tego nie przepracowalas tylko zepchalas w kat

Gość gość
Nie sądzę, specjalnie omijałam wszystkie miejsca gdzie mogłam go spotkać i nawet poczułam coś do innej osoby a tu taka niesprawiedliwa niespodzianka... Serio jeśli to ma się tak odradzać co jakiś czas to ja chyba nie dam rady. Nienawidzę go za to że stanął na mojej drodze. Chciałabym powiedzieć mu to prosto w twarz.

Gość gość
Tylko wmówiłaś sobie że nie pamiętałaś, bo gdyby tak było naprawdę to wspomnienia lub sny nie zrobiłyby takie wrażenia.

Gość gość
12:42 ale wulgarna chamska dziewucha nawet bym jej patykiem nie poruszał choćby była najpiękniejsza

Gość gość
Chcę aby ta pustka i bezsens egzystencji które jeszcze wczoraj odczuwałam, powróciły. Milion razy lepsze uczucia od tego co dzisiaj odczuwam :O.

Gość gość
Jeśli coś/ktoś dawał Ci dużo emocji to nie zapomnisz tak łatwo, możesz nie zapomnieć nigdy, ale emocje mogą zelżeć. Najprostsze to zakochać się mocno w kimś innym ze wzajemnością. U mnie tylko to zadziałało.

Gość gość
12:52 też nie tknęłabym cię nawet patykiem, więc...?

Gość gosiaczek332211
blog

Gość gość
Chcę wymazać go z pamięci. Całkowicie, bez szans przywrócenia wspomnień z nim związanych.

Gość gość
Twoja metoda raczej się nie uda, to podobnie jakbyś próbowała sobie powtarzać : nie myśl o białym misiu, nie myśl o białym misiu, i to sprawia że własnie owy biały miś siedzi w głowie. Miałam to samo co Ty.

Gość gość
Naprawdę nic nie czułam a nie wmówiłam sobie tylko tego :O. Po prostu ten sen był dość...jakby to ująć dziwny...naprawdę i teraz ciągle o nim myślę tylko przez ten chory sen.

Gość gość
zdarza sie

Gość gość
Ale to musi być w**********e tak śnić się jakiejś wrednej kretynce. Jeśli ci to pomoże to w*********j na drzewo z tym snem.

Gość gość
Pragnę go ujeżdżać całą noc.