Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Jest tu ktoś dzisiaj?

Polecane posty

Ja jestem cały czas bo zostałem sam :( i mam totalne załamanie i płaczę do poduszki dosłownie

Ja byłam wczoraj u babci na wigilii teraz wróciłam do domu ;) jutro śpie do oporu haha Co tam Rysiu u Ciebie

w sumie ciąglę tak samo myślę nad tym co straciłem i z marnowanych dwóch szansach w tym roku :( mam dość swojego życia

ale jej tak naprawdę nie kochałem i zepsułem wszystko bo nie potrafiłem z nią być wiem jak zepsułem swoje życie i nie mam siły żyć dalej, jak umrzeć szybko i skutecznie bo nie chce żyć w samotnosci

Rysiu posłuchaj tego nagrania co gość wyżej wkleił to znajdziesz odpowiedź na swoj dylematy m in.czemu M.i "kafeterianka" sie od Ciebie odwróciły. Ale każda chwila to szansa żeby coś zmienić. Wystarczy sie przebudzić. Cześć Piotrek

JA wiem dlaczego zmarnowałem te szansę przez swoje s************o i zgrywanie cwaniaka, na kafe udawałem kozaka aby kafeterianka do mnie wróciła :( a tak naprawdę jestem życiowym gównem i przegrywem. Spaliłem wszystkie mosty i skazałem się na samotność

15:37 ja raz to włączyłam przez pomyłkę od tej pory przestałam klikać w Rysiowe linki :) ale on sie chyba budzi powoli

🖐️ niestety nie będę brał udzialu w konwersacji w tym temacie, ponieważ, przebywanie w nim, wraz z tumanem rysiem o IQ szympansa urąga mojej godności.

15:40 tqk to prawda :) ale te nagrania niepotrzebnie tu wrzuciłeś. Pomijając cel i treść to tej twojej kafeteriance zrobiłeś niemała przykrość. Ale nie mnie oceniać.

wszystko wrzucałem tutaj aby wrócić jej uwagę na siebie i liczyłem że jeszcze napisze mi na gg

P.s. sorry za błedy tablet sobi kupiłam na gwiazdkę i jeszcze sie nie przyzwyczaiłam do niego haha Cześć Katowice co tam u Ciebie? Ja mam święta bezalkoholowe tak sie zatrułam ostatnio :D

A, dziękuje u mnie wszystko dobrze, a prop's alkoholu, widzisz ? mówilem ci że alkohol to trucizna :) Można spożyć, ale z umiarem. Francuzi mają taką regulę i powiedzenie "Nie mniej niż dwa, i nie więcej niż cztery" Trzymająć się tej normy nie wykracza się poza ramy, szeroko pojętego sowuar vivre

Gość gość
Kotarba pedale :D

No właśnie nie miałam sumienia :) Dwa razy mnie weterynarz namawiał. Ale teraz jak wrócił taki ubabrany w błocie z pogryzionym uchem to zmieniłam zdanie :) nie będzie siusiaka to skończą sie walki o dziewczynki :D

Gość gość
Tak myślałam,że Bronek wróci :) Poznał pewnie jakąś piwniczną kotke no i poszedł w długą. Pomyślał "rybka bedzie, poyebać bedzie..." :P Ja jestem i..... mam jeszcze pół butelki Ginu! :D

nie masz serca, żeby własnego przyjaciela męskości pozbawiać. Nie ma na to jakiegoś innego sposobu niż okaleczanie Bronka ?

Cześć Ginztonickiem jak tam palma ubrana z papugą na czubku? Ja mam w tym roku prohibicje :) no może szampan na sylwestra. Całą ubiegłą niedzielę spędziłam przytulona do muszli :D nigdy więcej alko haha Katowice sposób jest jeden- nie wypuszczać. Ale to dorosły i wielki kocur, dziki, ja go udomowiłam bo sam do mnie przyszedł i został już. Wypuszczam go jak chce bo nist więźniem tylko przyjacielem właśnie. Zawsze wraca w ten sam dzień albo na drugi:D ale teraz miałam stresa bo go długo nie było. Bez siusiaka będzie spokojniejszy haha

Gość gość
Bez siusiaka, to on sie pójdzie powiesi...Znam taki przypadek, że kot sie powiesił... Niechcący, ale jednak... Bo chciał na dwór. Na palmie mam lampki choinkowe... bo palmowych nie było :D Dziadek powiedział, że to jest dobry pomysł :) Papuga siedzi mi na ramieniu i ostrzy dziub. To jest mój amstaf z piórami :D

Masz mądrego dziadka :D nadal nie wiem co umieściłaś na czubku swej palmy bożonarodzeniowej haha Jeśli coś pijesz to wypij moje zdrowie :) Aha i dzięki za info pochowam wszystkie sznurówki,kable i łańcuchy choikowe no chyba,że na własnym ogonie będzie próbował haha ogona nie utne

Gość gość
są te wszystkie pedały na niebiesko,agata musisz częściej tu wchodzić bo cały ten syf się garnie do ciebie :-D

Gość gość
Mucha zawsze do g****a leci :-D