Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gośćAgata

Jest tu ktoś dzisiaj?

Polecane posty

Gość gość
Dziękujemy ci Agata i zapraszamy częściej .

Gość gość
To nie syf,ale ci niebiescy to obrzydliwość tego forum,wiadomo niebieski = etatowy miejscowy zjeb

Gość GinZtonickiem
Kotek powiesił sie na uchylonym oknie... W sumie to prawie osiągnął cel, bo łepek był na zewnątrz... :P Juka nie ma czubka :D albo ma a ja widze ich kilkadziesiąt... Nic mnie już nie zdziwi... Już zanim otworzyłam Gin, widziałam słynnego detektywa "R" śpiewającego disco polo! Czy to może być prawda? Właczyłam you tube... a on tam też tańczył :P Dobry Gin :D

18:11 masz na myśli Rutkowskiego? Poszukałabym ale co sie zobaczy tego sie nie da odzobaczyć więc daruję sobie na trzeźwo :) Nie ma czubka-mówi sie trudno zawsze można podłożyć pod choinką :) Bronek głowę może by przecisnął ale 4 kilo ciała już nie haha Pozdrów Dziadka :)

Dziadka pozdrowie :) da sie zrobić... Sęk w tym, że ja sie tego Ginu jeszcze nie napiłam, a już miałam wątpliwości czy jestem wpełni władz umusłowych... :D Bende kibicować Bronkowi... Może rzeźnik skróci siebie o siusiaka a nie jego...? Bronisław!... Trzym się!!!

Mamy już termin zrobiony nie wywinie sie tym razem raczej :D ja jestem bardzo tolerancyjna ale jak sie wkurze nie ma zmiłuj :D powieszę sobie Bronka jajka nad drzwiami wejściowymi z napisem : nie wkurzać Agaty haha

Gość gość
agatko nie denerwuj się i prosimy siedż tu jak najdłużej w tym temcie,a zrobisz przysługę dla wielu normalnych ludzi :-)

Gość gość
18:56 hahaha to ja sie jeszcze zastanowie :D ile wypiłaś już?

18:58 Dopiero się rozkręcam, dwa drinki (drugi w trakcie) ale nie umkło mej uwadze to, co napisał gosckat0wice. Nie pić więcej niż cztery, nie mniej niż dwa... Ale litry, beczki, czy jak? hahaha! :D :D :D Czeam na wyjaśnienie sprawy, bo nie wiem czy trzeba lecieć do sklepu!

Powiem Ci tak Katowice jaki jest taki jest ale na piciu sie zna jak nikt. Gdybym go posłuchałabym nie spédziłabym niedzieli przytulona do muszli :D

Chociaż jeśli miał na myśli butelki 0,7 np to zmieściłam sie w normie :D więc chyba miał na myśli szklanki :D

gośćAgata dziś "Jaki jest taki jest" co racja to racja, trudno się z tym nie zgodzić :D Jestem bardzo miłą i kulturalną osobą na codzień, ale jak ktoś ze mną zadrze to biada mu... A, z piciem to mam tyle wspólnego co politycy z mówieniem prawdy i nie znam się na tym.

20:22 to tak jak ja haha znać sie nie znasz ale rady dobre dajesz. Napisz nam tylko czy chodziło o szklanki,butelki czy beczki :D