Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magda23

na jeżdżca

Polecane posty

Gość magda magda23

Siedzieliście kiedyś na facecie?

Gość gość
pewnie ;-) kiedyś to była moja ulubiona pozycja ;-)

Gość gość
uwielbiam tę pozycje, mój chłopak szaleje, gdy jestem na nim

Gość gość
Ja bardzo bym chcial ale moja nie umie :-(

Gość gość
Gość 15 :46 Akurat w to wierzę bo moja też nie umie mimo że ma 41 lat.

Gość gość
Ale moja ma 29 i nic ale za kare musi z polykiem brac i nie protestuje i na pieska dobrze idzie

Gość gość
nie rozumiem jak to nie umie? ja pamiętam, że kiedyś bardzo często wskakiwałam na męża, co tu trzeba umieć? inna sprawa, że wiele kobiet lubi jak facet dominuje i dlatego nie przepada za tą pozycją, ja już teraz też wolę jak mąż przejmuje stery.

Gość gość
Ale to kobieta decyduje rytmem i w ogóle a moja nic

Gość gość
jak jest podniecenie to już intuicyjnie rytm się łapie ;-) nigdy o tym nie myślałam, po prostu wsiadam i jadę...

Gość gość
To masz wprawe albo jestes w tym dobra bo moja choc jest mega podniecona to jak wskoczy na mie to jej to nie idzie ale za to na pieska jest super a ty jakie pozycje jeszcze lubisz moze i ja wyprubuje

Gość gość
Lubię długą grę wstępną, marzę o miłości francuskiej... podoba mi się jak leżę na brzuchu i nawet niespodziewanie mąż kładzie się na mnie i wchodzi od tyłu. Odpowiada mi też klasyczna pozycja, ale z nogami wysoko na ramionach męża. W sumie nie mam jakiejś ulubionej pozycji, wolę jak mąż dominuje i nawet chciałabym żeby był bardziej stanowczy i mniej delikatny w łóżku. No i żeby wszystko trwało dłużej...

Gość gość
Do 16,23 moja żona tez lubi klasycznie i rozkłada szeroko nogi mi na ramiona lubi tez 6/9 ja zreszta tez no i moja to musi byc ostro bzykana i uwielbia klapsy takie lekkie bdsm a wy robicie 6/9?

Gość gość
69 sporadycznie, klapsy i mocno też lubię, ale mój mąż delikatny i powściągliwy w tym temacie

Gość gość
Do 16,46 moja to uwielbia ostra jazde i ja tez lubie zawiazac jej oczy i klapsy i mocny sex ale czuje że z niechecia robi mi loda nie wiem czy wszystkie tak macie a

Gość gość
nie wiem czy wszystkie, ja marzę o francuskiej miłości, ale mój mąż raz jedyny moje marzenie spełnił i to nie do końca... jak często uprawiacie seks, w jakim wieku jesteście? kto inicjuje? pytam, bo wiele tu czytam o szaleństwach w łóżku a jak rozmawiam ze znajomymi to sypiają ze sobą raz od wielkiego dzwonu...

Gość gość
54 Jeśli Twoja lubi lekka dominacje to sprobuj być ostrzejszy, gdy robi Tobie loda. Trzymaj ją wtedy za włosy, wydawaj komendy, poruszaj się...

Gość gość
Maz nie lubi tej pozycji na jezdzca ale za to moj kochas ma wiekszego od meza i ja na nim sie wyzywam a uwielbiam na jezdzca bo moge sobie sama sterowac jak gleboko mam chec sobie go ladowac czasami jak jestem spragniona ostro byc wydymana to laduje w siebie calego az szyjka macicyy go czuje takie to sa te meskie chlujeeee

Gość gość
Ja mam 30 a zona 29 jak czesto to roznie ale z dwa razy w tygodniu musi byc np.wczoraj wieczorem i dziś rano powtorka raczej ja dominuje bo ona woli byc ulegla ale lodzika z niechecia robi a wy ile macie lat i jak często to robicie ja to bym chcial taka kobiete co lubi francuza a ty mu robisz?

Gość gość
16,54 jesteś odp.

Gość magda magda23
Pytam się was bo ja nie tak dawno zostałam zaczepiona przez faceta szarpałam się z nim a potem usiadłam na nim było to wieczorem do tej pory nie moge o tym zapomnieć

Gość gość
moze byłaś ubrana wyzwalająco i trafiłaś na zboka

Gość gość
Powiedz jej, ze czujesz, że z niechęcią Ci robi. Zapytaj dlaczego, może jesteś w trakcie zbyt bierny zamiast dominujący. Higiena to naturalna sprawa więc o tym nie wspominam.

Gość gość
My starsi jesteśmy, ja 36, mąż 41. U nas z częstotliwością też różnie, kiedyś było codziennie, później bywało i raz w tygodniu i raz na dwa... od wakacji prawie codziennie, nie ukrywam że moje potrzeby wzrosły. Co do pieszczot oralnych to tak, lubię i robię, chociaż tj pisałam - mąż raczej woli normalny seks.

Gość gość
Co znowu Szwedzi!? 😠

Gość gość
Do 17,35 ja uwielbiam piescic moja zone jezyczkiem doslownie wszedzie ona to uwielbia i ja tez ale bez odwzajemienia a mysleliscie kiedys o trujkacie bo zona coraz bardziej chce drugiego faceta

Gość gość
Nie interesuje mnie trójkąt, mąż chyba oszalałby ze złości żebym mu nawet w żartach zaproponowała. On jest mega zazdrosny, chociaż nie ma powodów a co dopiero trójkąt ;-)

Gość gość
chcialbym byc na miejscu tego co cie zaczepił lubie jak kobieta na mnie siedzi

Gość gość
a z Twojej żony szczęściara, czekam na tą chwilę żeby mój mąż mnie pieścił długo i namiętnie, języczkiem super... może się doczekam a wtedy odwzajemnię się na pewno. A powiedz jeszcze czy używacie jakichś zabawek w łóżku i w ogóle gdzie uprawiacie seks? Ja po ostatnich wakacjach ciągle mam ochotę kochać się w wodzie albo na plaży... poszlibyśmy na spacer, posiedzieli, popatrzyli na fale a później... całe wczasy o tym myślałam i na myśleniu się skończyło. Może w te wakacje marzenie się spełni...

Gość gość
Do 18,05 sex to mielismy w różnych miejscach w aucie w lesie i na masce samochodu w jeziorze w zborzu ale najlepsze bylo w pociagu w toalecie mega ogolnie lubimy adrenaline ze ktos może wejsc i nas nakryc a zabawki to 9 wibratorow kajdanki opaska na oczy penis na szelkach no i ciuszki wiekszosc latexy no zona zadowolona z pieszczenia jezykiem i ustami ale ja nie a wy jakie zabawki macie i gdzie robicie to a tak w ogóle to na miejscu twojego meza to bym szala po calym ciele jezyczkiem jak bys mi sie odwdzieczyla

Gość gość
Do 18,05 sex to mielismy w różnych miejscach w aucie w lesie i na masce samochodu w jeziorze w zborzu ale najlepsze bylo w pociagu w toalecie mega ogolnie lubimy adrenaline ze ktos może wejsc i nas nakryc a zabawki to 9 wibratorow kajdanki opaska na oczy penis na szelkach no i ciuszki wiekszosc latexy no zona zadowolona z pieszczenia jezykiem i ustami ale ja nie a wy jakie zabawki macie i gdzie robicie to a tak w ogóle to na miejscu twojego meza to bym szala po calym ciele jezyczkiem jak bys mi sie odwdzieczyla