Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magda23

na jeżdżca

Polecane posty

Gość gość
18,05 jesteś odp.

Gość gość
Jestem jeszcze, u nas raczej spokojnie i może nawet nudno. Mamy duży dom, więc miejsc wiele, ale pod swoim dachem wszystko. Jeżeli nie w sypialni to ja lubię łazienkę, mamy dużą wannę z hydromasażami... Kiedyś na tarasie, zupełnie spontanicznie ja wyszłam na chwilkę i mąż wyszedł i od tyłu mnie brał... była adrenalina, bo po sąsiedzku budowali dom i ekipa się szwędała, właściwie patrzyli na nas. Kilka razy było na poddaszu, mamy niewykończone i kończyć nie zamierzamy na razie, ale ja chce się uciec to jest gdzie. Bywało też na schodach, których w naszym domu nie brakuje, bo mamy 4 poziomy... Kuchnię jakoś omijamy... Problemem są dzieci, jednak spontaniczny seks nie wchodzi w grę. Chociaż może to dobrze, bo buduje się atmosferę i podkręca dłużej, jak pamiętam zaraz po ślubie było szaleństwo i nie czekaliśmy wcale, tylko "tu i teraz" się działało, a że mąż mieszkał ze współpracownikami w delegacji a ja tam studiowałam to wpadałam do niego czasami wieczorem i to dopiero była adrenalina ;-) A zabawek nie mamy właśnie, kiedyś mąż jak jeszcze pracował w delegacji to kupił mi wypasiony wibrator/dildo i nie powiem, używałam z powodzeniem. Później jak kiedyś chciałam z nim się pobawić to był niechętny, schowałam głęboko. Niedawno wyjęłam, ale mężowi jeszcze nie pokazałam. A poza tym były nakładki na penisa. Poza tym mam fajną bieliznę, ale lubię taką na co dzień nosić erotyczną, nie jakąś z sex shopu, ale np. zupełnie prześwitującą czy dużo odsłaniającą. No i generalnie śpię nago, w haleczce albo i bez. W domu też często chodzę skąpo ubrana i bez bielizny.

Gość gość
czytałam o żelu oralnym, może to fajna sprawa i może dla mojego męża otworzyłyby się oczy a dosłownie usta/ na moje potrzeby a Twojej żonie sprawiłoby przyjemność dogodzenie Tobie? Chyba zamówię. Może też jeszcze coś wybiorę. Nie wiem jaka będzie reakcja, generalnie mało rozmawiamy o seksie, mamy już swoje lata, duże dzieci, jesteśmy poważnymi ludźmi, mąż na stanowisku a w łóżku takie historie ;-)

Gość gość
A wlasnie z ta nakladka na penisa jak jest ? A jesli moge spytac wolisz duże penisy czy raczej male bo moja to duze tylko duże

Gość gość
Mój mąż niestety i stety ma bardzo dużego, na tyle dużego że jak się odpowiednio nie rozgrzeję to boli. Na początku tak mnie bolało, że właśnie chciałam na jeźdźca, bo wtedy regulowałam głębokość i długo nie pozwoliłam całemu wejść. Z czasem opanowałam różne techniki i teraz jest ok, ale jak czasem w nocy najdzie mu ochota i wejdzie we mnie bez przygotowania to czuję jeszcze następnego dnia... Czy tylko duże lubię to trudno powiedzieć, nie miałam wielu kochanków, ale zdecydowanie lepiej mi z dużym niż z małym. A co do nakładek to podoba mi się, jedna taka z dużymi kolcami i miękkimi "włoskami" szczególnie przypadła mi do gustu.

Gość gość
autorko tematu jak to było ze ty na nim usiadłaś? trzeba było sie od nigo poprostu odczepić

Gość gość
Musze to

Gość gość
Moze chcesz popisac na priv? Tak mnie podniecasz

Gość gość
Do 19,40 moja to lubi duze i sie ciesze ze takieko mam nie żebym się chwalił ale male ja w ogóle nie jaraja ja oplakuje ze nie mam takiej partnerki co lubi francuza bo kocham jak kobieta to robi a ja sie odwdzieczam i to wszedzie moj jezyczek dojdzie a skad jestescie moze sie spotkamy na jakies piwko

Gość gość
19,40 jesteś

Gość gość
18.00 mąż zazdrosny a gdy wkłada ginekolog palce w cipkę obcy facet zapewne się wstydzisz męża by był przy tobie! !! Mój jest zawsze przy każdym badaniu i porodach. Nie jestem zacofana by się wstydzić i intymności to ja i mąż a nie ja i ginekolog! !

Gość gość
Gosc 20,19 ja cie podniecam ? Jesteś m czy k

Gość gość
Jestem m I podnica mnie ta kobieta ktora Tak ladnie pisze. Moze dasz@?

Gość gość
A masz dużą palke ????do 21-30

Gość magda magda23
do 17.34 a jakie to ma znaczenie jak byłam ubrana napewno nie wulgarnie

Gość gość
Tak mam duza palke. Wiec jak?

Gość gość
Do 21,56 a z skąd jesteś? Lubisz ostra jazde jestes bi?

Gość gość
Nie jestem bi

Gość gośćT
Chyba Każda kobieta lubi pozycję na jeźdźca!! Jest to pozycja która daje większe zadowolenie zarówno kobiecie jak ki facetowi!

Gość gość
Ni właśnie moja nie umie

Gość gość
Do 22,07 ale bys wypieprzyl moja zone w mojej obecności ?

Gość gość
Tak ale chce z nia najpierw popisac

Gość gość
Nie rozumie jak może nie umieć??!! Najzwyczajniej siada okrakiem na partnerze i nadziewa się na penisa i lekko porusza.

Gość gość
Do 22,58 nie umie skacze jak kogut kuta.... wyskakuje z p**d...... porażka

Gość gość
DO 22-56 pisz slonko jestem megi

Gość gość
Moze @ megi

Gość gość
No to pisz jak bys chcial

Gość gość
To podaj mail

Gość gość
A z skąd jestes?