Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magda23

na jeżdżca

Polecane posty

Gość gość
Jestem.

Gość gość
Ale już nie ma, idę wypróbować wibrator z pilotem, fajna zabawka, mąż już śpi, dosiadał mnie w pozycji na pieska :-) cały ładunek zostawił mi w pupce :-) teraz ja sama wypróbuję nowy gadżet ...

Gość taco
do wszystkich co twierdza, ze nie umieja, lub nie lubia. tez nie umialam, ostatnio jednak zauwazylam, ze stopien podniecenia ma na to wielki wplyw. jesli jestem bardzo podniecona, bez problemu to przychodzi... a do osoby sprzed chwili.... i co robisz jak twoj maz konczy w twojej pupie??? zawsze mnie to przerazalo, to musi byc jak lewatywa:))) balabym sie, choc co prawda ostatnio wpuscilam meza w t reiry i przyznam ze bylo bardo milo;)

Gość gość
Jestem na chwilkę ;-) Wcześniej nie wchodziłam, wczoraj ktoś próbował się podszywać. Dopiero wczoraj wróciłam z imprezy sylwestrowo-noworocznej. Wyjechaliśmy po późnym śniadaniu, ale kawałek drogi mamy, więc po południu dopiero byłam w domu. Dziś już do pracy. Teraz akurat dużo pracy, taki sezon. Ale niedługo ferie... Ciężko tu pisać, bo wiecznie ktoś się podszywa i mało jest to śmieszne... Ciekawa jestem Twoich wrażeń ze spotkania 2m+k. Myślałam o tym i chociaż zdania nie zmienię i próbować nie chcę to jednak jest jakaś magia w trójkącie ;-) Jeżeli możesz i chcesz to napisz jakieś szczegóły ? Pozdrawiam Cię w Nowym Roku. Zajrzę jutro rano, około 9:00.

Gość gość
2m +k? ja bym chciala ale maz by na to w zyciu nie poszedl:)

Gość gość
Jestes chetna?

Gość gość
Do 15-58 hejka no te podszywy sa niesmaczne i mam nadzieję ze wiesz kiedy pisze a tak w ogóle to z checia bym przeszedl z Tobą na jakis prywatny kontakt jesli oczywiście bys chciala ale napewno by bylo inaczej a trójkąt no naprawde mega z początku trochę bylem zaskoczony bo zona kazala mi usiasc wygodnie na fotelu nago oczywiście a on ja pomalu rozbieral ja moglem tylko patrzeć no i zbytnio to mie nie podniecalo ale gdy zona sciagnela mu zebami boxerki a mu stał to juz i mi stanol i od razu zauważyłem ze mój jest wiekszy co bylo dla mie dumą no on chcial wsunac jej do buzi penisa a jak wcześniej pisalem ona robi to z niechecia ale tym razem wyglądało to jak by chciala mu go porzrec :-) wtedy wstalem i na przemian dawalismy jej nasze palki do lizania a ona byla mokra jak malo kiedy i pozwolilem mu wejsc pierwszemu posuwal ja cudnie a ona tylko jeczala i chciala mocniej i szybciej wtedy ja wsadzilem jej w tylek na pieska a ona mu obciagala na końcu wzięliśmy ja na dwa baty ja w tylek on w cipke oczywiście on to robil w gumce ja bez i mój ostatni final a mialem 4 i kumpla który mial 3 zrobilismy na jej buzi to bylo jej życzenie czesc zlizala część rozsmarowala po piersiach bylo bosko i jestesmy umówieni na jeszcze jeden raz .pozdrawiam cie i pomyśl o prywatnym kontakcie oki pa

Gość gość
Tak, tak dzieci przejdźcie na prywatny kontakt, to dla waszego dobra. Kiedyś byście zabili konkurenta z zazdrości a teraz zrobicie z waszej drugiej połówki szmatę, co zapomnięli już ? Finał będzie taki, że wylądujecie w poradni małżeńskiej i u psychologa. Dziadku, babcio pyta wnusio,czy to prawda, że byłaś/ brałeś na 2 baty ?

Gość gość
Kolego każdy robi co mu sie podoba

Gość gość
Witaj, na kontakty prywatne na razie gotowa nie jestem, staram się w życiu tak innych traktować jak ja chciałabym być traktowana a jednak mialabym żal gdyby mój mąż mailowal z inną kobietą... podobnie seks w trójkącie jakoś mnie odrzuca, chociaż fantazję na ten temat mam i myśl taka mnie podnieca. Z tego co się zorientowałam jesteście odwazniejsi od nas, mniej macie zahamowań. Po Twoim wpisie aż się rozmarzylam, super :-) Ja w łóżku też potrafię zaszaleć, lubię nowe doznania, ale to nasz świat i mąż mi na razie wystarcza. Pracuję nad seksem oralnym, to jest to co ja uwielbiam a mąż chyba mniej, ale zwykle w życiu dopinam swego, więc mam nadzieję i w tej kwestii zwyciężyć :-) Na uczelni teraz gorący czas, będę zaglądala ale rzadziej. Jak wszystko się uspokoi zwiększe aktywność. A swoją drogą taka jestem zmęczona wieczorem, że zasypiam momentalnie a męża to kręci i mnie budzi na seks i o dziwo po takiej nocy jak dziś, gdzie kochalismy się 3 razy mam sporo energii... Miłego dnia i jak najlepszych doznań. Pa.

Gość gość
Do 10-30 hejka wiesz nie chodzi mi o jakies ciagle pisanie do siebie ale taki prywatny kontakt umożliwia wiele spraw np.takich o których tu nigdy nie napisze po prostu myslalem o jakims sms -ie raz na jakisz czas no ale to Twój wybór ja bym chcial bo naprawde fajnie sie z Tobą pisze a tak w ogóle to jakie masz fantazję co do trójkąta mozesz opisac?no i napisz jak czesto bedziesz tu bo ja tez tylko tu ostatnio zagladam od czasu do czasu i tu by sie kontakt przydal bym napisal smska i bym wiedzial ze odczytasz i odwrotnie a tak to zaglądamy tu co chwilke no ale bede tu zagladal a ty jak bedziesz pisac to napisz mniej więcej kiedy będziesz następnym razem oki tez zycze milych doznań ORALNYCH :-* pa

Gość gość
Jak nic, ten pan ma chęć wyruch ...ć tę kobietę, a może i dwa baty na niej praktykować .... A jego żona musi być bardzo biedna, już nie pamięta, jak kiedyś chodzili razem po parku, trzymając się za ręce, teraz musi trzymać ale obcego hu ...ja w ustach. Biedna to kobieta.

Gość gość
Co za pajac z Ciebie normalna znajomosc a ty wszystko mierzysz swoja miara pisz o sobie pajacu

Gość gość
tak, tak .... spotkanie przy kawie i rozmowa o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy ... tak, tak ta kobieta jest na tyle mądra, że odróżnia fantazję od życia w realu. Pozdrów swoją żonę ;-) Biedna to kobieta

Gość gość
Hej, o fantazjach napiszę innym razem, bo to dłuższy temat. Teraz podzielę się newsem z wczoraj. Koniec semestru, pisali ankietę podsumowującą moje zajęcia. Było pytanie o oczekiwania i ktoś napisał "przytulić piękną Panią doktor" niby nic a mi się ciepło zrobiło:-) ogólnie świetnie mnie ocenili, może po to żeby sesja była pomyślna, ale zawsze miło. A na aucie ktoś wyrysowal serduszko... jeszcze tego nie było... taki żart. Wszyscy znają mój numer telefonu, mail, więc o kontakt nie trudno, pewnie chłopaki "jaja" sobie robią. Co do mojej aktywności tutaj to wyjeżdżam teraz na weekend a po niedzieli ostro biorę się do pracy. Zajrzę w niedzielę wieczorem jak wrócę. Trzymaj się ciepło.

Gość gość
Nutria Nuckowska :D

Gość Jam Najeźdźca
Czasy się zmieniły i obecnie jazda konna, a nawet dbanie o konie stały się zamiłowaniem Pań. Więc w seksie, skoro Ona ulega moim zachciankom, to ja ulegam Jej zachciankom. Pozwalam się ujeżdżać do woli. Podśmiewam się czasem, że Ona jest Azją Tuhajbejowiczem, a ja palem. Gdy zaczyna pojękiwać, to pytam: bolesna ta tortura?

Gość gość
Do 10-40 hej jak minął weekend ? U mie tak spokojnie bez żadnych większych przygód :-) no jak bedziesz pisac to rozpisz sie o twoich fantazjach ja potem tez napisze bo mam pare :-)no a widocznie jestes ladna kobieta ze takie komponenty Ci prawia i serduszka malują :-)no ja uciekam i czekam na wpis od Ciebie i te fantazje pa

Gość gość
Dziękuję było spokojnie, chociaż gdyby nie ta sesja egzaminacyjna i studenci byłoby jeszcze fajniej, a tak mam urwanie głowy :-) Uroda kobiety, to pojęcie względne, myślę jednak, że podobam się mężczyznom :-) Widzę, da się zauważyć, jak mnie wzrokiem omiatają, ciekawe, co wówczas sobie myślą :-) A wiesz, ostatnio fantazjowałam o seksie na 2 baty, zastanawiałam się, jak czuła się Twoja żona, kiedy tak byliście w niej, Ty i kolega. Może kiedyś i ja tego spróbuję :-) Dzisiaj wcześniej muszę jechać na uczelnię, pracowity dzień będę miała, trzymaj się cieplutko :-) pozdrawiam

Gość gość
O 5:48 oczywiście podszyw. Ja dopiero do domu dotarłam i biegam jak poparzona, bo jutro rano do pracy a ja w proszku... Nie mam czasu na fantazje dzisiaj, ale jak złapie chwilkę to napiszę. Fajnie mi się z Tobą pisze. Myślę, że w środę rano jest szansa na godzinkę na forum. Mam na później a jak zostaję rano sama, w łóżeczku to często fantazjuje. Pozdrawiam.

Gość gość
19-04 hejka tak myślałem że to podszyw bo wiem ze nie myslisz o trójkącie i ze miałaś wolny weekend a nie na uczelni czytam uważnie dlatego proponowałem Ci prywatny kontakt.no ale to od Ciebie zależy no to czekam z niecierpliwością na Twoje fantazje u mie spokojnie jutro do pracy niestety ale co zrobić i wiesz co mi z Tobą też sie fajnie pisze naprawde do środy chyba że jeszcze dziś wpadniesz jak co to do środy pa milej pracy

Gość gość
Znalazłam wolną chwilkę :-) , dziękuję, że odpisałeś. Pomyślę o tym kontakcie przez komórkę, bo faktycznie ciężko jest wytrzymać z tymi podszywami. Wiesz, a może byśmy tak na kawę się spotkali :-) ? Byłoby miło. Teraz już znikam, zajrzę tutaj około środy. Ahaa, mój mąż na dzisiejszy wieczór zaplanował coś ekstra :-). To ma być dla mnie jakaś niespodzianka :-). Paa

Gość gość
Do 21-03 nie wiem czasami czy to nie podszyw ale jak nie to milo by bylo jak byśmy mieli prywatny kontakt no z ta kawka to nie wiem bo zależy ile nas dzieli kilometrów u mie spokojnie praca dom i tak co dzien troche biegów i silowna a co to byla za niespodzianka? W środę bedziesz miala chwilę popisać?pozdrowionka i milego dzionka pa :-*

Gość gość
To piszę ja. Jestem z Warszawy. Teraz mimo natłoku zajęć na uczelni, znalazłabym czas aby spotkać się z Tobą, o tak przy kawie, byśmy fajnie porozmawiali :-) Ja też trochę biegam, mam psa, biegamy razem :-) Wiesz zaciekawiłeś mnie, myślę, że jesteś ciekawym facetem, chociaż ciut " zwariowanym" , bo ten anal i kolega z Twoją żoną ....., no ale skoro ona sama chciała :-) Ja mam takie swoje marzenie, aby zrobił mi taką fajną minetkę i palcuweczkę nieznajomy mężczyzna :-) Wiesz, to tylko takie marzenie :-) Będę w środę, a teraz muszę znikać. Pozdrawiam i do usłyszenia, paaaa

Gość gość
Palcóweczke, podszywie pani doktor;)

Gość gość
Hej no to kawalek drogi mamy do siebie no ja troszke zwariowany jestem ale tez otwarty na ludzi nowe znajomosci i komunikatywny a co do twojej fantazji no to no no ale nie chcesz tego zrobic to tylko fantazje ja spelnilem zony fantazje i teraz to ona ma spelnic moje ale nie wiem czy sie przelamie a co z tym kontaktem prywatnym jak myslisz ? Ja jestem w pracy dzis ale bede na odpis papa

Gość gość
Jestem, wcześniej to podszywy pisały, nie pisałam ani o fantazjach ani o spotkaniu... Mieszkam pod Warszawą, na osiedlu domów jednorodzinnych, przy lesie, mam psy, ale z nimi nie biegam... w Warszawie pracuję, również gościnnie w innych miastach. Bez sensu tu pisać, chorzy są ludzie... niemniej nic mnie nie dziwi a na anonimowym forum można się spodziewać różnych reakcji. Na razie nie będę tu wchodzić na pewno, zajrzę 21 stycznia, wtedy będę sama w domu, wszystkie wcześniejsze wpisy traktuj jako podszywy. Dalej zobaczymy, czy w ogóle będzie sens tu zaglądać. Trzymaj się cieplutko, spełniaj marzenia, również te "łóżkowe". Pa.

Gość gość
Hej pisalas ze bedziesz tu 21 am nadzieje ze bedziesz !ja mija u Ciebie ten Nowy rok? U mie po staremu choc sprawy łóżkowe nabraly tempa jest ach tego sie nie da opisac a jak u ciebie slonko czekam pa caluski

Gość gość
Jestem, trochę pofantaziowałam z tobą oczywiście, rozmarzyłam się, aTy o mnie myślałeś?

Gość gość
Myslalem a ty o mie ? Mam nadzieję ze to nie podszyw :-)co porabiasz?