Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu partnerów w łozku miały przed wami wasze zony, narzeczone?

Polecane posty

Gość gość
09:19 ty jesteś jakiś chory zboczeniec

Gość gość
Moja miła jednego, ale on się nie liczy, bo ma wklęsłego. :D

Gość gość
Heh wkleslego? Rozwiń tą myśl :-D

Gość gość
Baby to szmaty teraz wiadomo czemu malzenstwa sie rozpadaja i czemu samych slubow jest coraz mniej. Dzis baby sie roocha i bierze nastepna.

Gość gość
Nie wszystkie takie sa nie generalizuj

Gość gość
Ma racje wszyskie takie są suki k***y j****e pieprzą sie po dyskotekach po samochodach a potem to udają cnotki i matki polki

Gość gość
co za prymityw

Gość gość
A liczą się tylko tacy którzy wsadzili mi do dziurek? Czy tez zabawy online?

Gość gość
ja jestem żoną od 15 lat, miałam jednego partnera przed mężem, przez dwa lata tkwiłam w romansie z żonatym jak się okazało a w czasie małżeństwa w kryzysie spróbowałam jeszcze z jednym. Mój mąż jest jednak w kwestiach łóżkowych zdecydowanie najlepszym kochankiem i nie szukam dalej, jakkolwiek nam się ułoży na pewno lepszego seksu nie będę miała już z nikim ;-)

Gość gość
zero. upilnowałem.

Gość gość
Ja żadnego mąż żadnej. Dwa lata po ślubie i podczas ciąży miałam ochotę na seks z innym. Dzięki łaskawości męża że na to pozwolił i to trzykrotnie. Gdy urodziłam z meżem i ma dwa latka córeczka przerabiamy wymianę partnerów.

Gość gość
Teraz o tym? :O

Gość gość
kazda kobieta to szmata dlatego tylko frajerzy sie zenia!

Gość pierdoła z pipidówy
ktoś powiedział, że o przeszłość nie można być zazdrosnym, ale kto zrozumie samcze ego, nie mówiąc już o kobiecym ;-) Taki osobisty przykład sprzed lat, nobliwa dziś mężatka z wysoką pozycją społecznej w mojej pipidówie, pieprzyła się z kolegami z klasy po lesie. piękne seks pionierskie czasy, gdy ciekawość do czego służą narządy pomiędzy nogami poznawało się z natury i ciekawości, bo o internecie nikt nie słyszał, a do lasu jeździło się rowerem. Mysia wzorowa uczennica poznała wolę bożą ;-) i polubiła bardzo seks zabawy na kocyku i chętnie rozkładała nóżki przed chętnymi kolegami, choć w żadnym wypadku jako puszczalskiej bym jej nie określił. skończyła studia i przywiozła małżonka do pipidówy. po latach jej małżonek pracujący z jednym z tych leśnych koleżków przy wódce opowiadał z dumą jakby za to medal dostał, że dziewicę brał za żonę i był jej pierwszym ;-). po ryjach gotów prać tego kto zaprzeczy. Kuźwa możemy się tylko się pośmiać, jego sprawa, bo to chyba ona jest jego jedyną i tyle - czego nie wie, sercu nie żal. Tylko Mysia jest z nami na pan, jakby nic nie pamiętała. i dobrze, co bylo a nie jest nie wpisuje się w rejestr ;-)

Gość gość
Ja żadnego mąż również żadnej a co do zazdrości powinien być umiar nie może być chorobliwa a jeden drugiemu nie powinien dawać powodów zazdrości. Dlatego że intymność to ja i kiedyś mój chłopak teraz mąż jest podczas każdego badania ginekologicznego cipki i przy porodach chroni przed brakiem poszanowania mojej intymności.

Gość gość
poznałem moją zonę kiedy miała 29 lat, przede mną miala dwa długie związki i jedną przygodę, jestem jej czwartym, ona też moją czwartą

Gość gość
Moja żona przedemna miała 7 a po ślubie mój kolega ją pszelecial jak spałem po popijawie na drugi dzień mi powiedziała jak ją pieprzyl następnym razem wzięliśmy ją w dwóch z***biscie było

Gość gość
Moja miala 22 Znalazlem jej pamientnik

Gość gość
Moja przede mną tak do końca to żadnego, tylko macanki. Za to teraz pieprzy się z kim popadnie jak królik. Odrabia straty z młodości.

Gość gość
Wiele lasek ma taki czas kiedy próbuje. Z reguly po maturze i na studiach...rok czasem 2 a potem stabilizacja. Na bank nie bedzie sie tym chwalic kazdemu...a zwlaszcza swojemu facetowi. Ten dowie sie ostatni. Takie życie. Sam za młodu chcesz szaleć a chciałbyś dziewic w pozniejszych latach. To tak nie dziala. :)

Gość gość
lepiej nie pytać i tak prawdy się nie dowiesz

Gość gość
rzadnego ja byłem pierszy

Gość gość
Ci co szukają dziewicy to raczej goście o niskiej samoocenie...boją się, że ktoś mógł być lepszy przed nimi. I to o nim bedzie dziewczyna wspominac a nie o Tobie. Jak masz pewność siebie, masz czym i coś potrafisz to bez znaczenia ilu było przed - Ty będziesz najlepszy. I o to chodzi w tej zabawie.

Gość gość
piertolisz jak potuczony

Gość gość
jak miała wielu to dobra kobieta jest:)

Gość gość
Moja mi mowila ze tylko jednego i to ojca mojego wtenczas jak pracowalem za granica

Gość gość
I tak sie prawdy nie dowiesz. Żadna Ci wszystkiego nie powie...proste. Wierzcie wiec sobie w 1, dwóch czy 10...co to zmienia? Jak mieszkasz w małym mieście to jeszcze z niejednym jej kochasiem będziesz wódke pił :) nieswiadomy. Było i tyle...życie. Ty też masz jakąś swoją historie i nie lubisz jak ktos w niej dłubie.

Gość gość
Kiedyś byłem na piwie z ludźmi, których nie znałem. Doszła do nas moja żona. Przedstawiłem ją. Okazało się, że facet z którym rozmawiam zna ją a ona momentalnie zrobiła się cała czerwona. Koleś wyszedł na chwilę do toalety. Pytam ją na ucho, bezpośrednio: -Zerżnął cię? Chwila konsternacji, ona jeszcze bardziej czerwona i odpowiedz: -Tak, zerżnął. - Ile? - Trzy razy. Potem tamten wrócił i dalej gadaliśmy. Na zakończenie powiedział mi, że mam bardzo ładną żonę. W domu poznałem resztę szczegółów, to była gorąca noc. Być może najbardziej gorąca w moim małżeństwie.

Gość gość
Ja prdl, szok :o

Gość gość
Żadnej o to nie pytam