Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość Agata wejdź tu...

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Ten temat to ja gość od homocwela jestem pedałem i jestem debilem to nie mój temat tylko temat podszywu bo to gość od homocwela podszyw ja owszem jestem pedałem wolę facetów ale nie jestem debilem

Ok spoko ;) To jaką masz orientację mnie nie interesuje tolerancyjna jestem. Pode mnie też ktoś sie tam podszył. Ja na niebiesko tylko teraz piszę. A debilem ni jesteś tylko sie pogubiłeś. Zajmij sie czymś pożytecznym :)

Gość gość
Ja nie napisałem że jestem debilem to podszyw napisał owszem jestem pedałem wolę facetów ale nie napisałem że jestem debilem

Gość gość
Nuda w święta oglądam Teraz telewizje czyli stop drogówka bo nuda jest

U mnie to samo. Wróciłam do domu popołudniu i sie nudzę też. Jutro mam gości ale nic nie musze szykować bo wszystko mam :D A jak tam zdrowie. Serio byłeś w szpitalu w Opolu czy ktoś Cie udawał?

Gość gość
Dziewczyno jesteś nowa i może nie wiesz, ale piszesz z największymi debilami na kafe. namyslów, dash rysio Opamiętaj się zanim wyrobisz sobie złą reputację tutaj...

16:42 nie bywam tu za często więc nie znam ludzi i chyba nie poznam :) pisze z tymi którzy mi odpisują :)

Gość gość
Serio byłem w opolu nikt mnie nie udawał zaraz ci to udowodnie

Gość gość
Ja gość od ja do Opola często jeżdżę i tak naprawdę byłem w opolu na obserwacji miałem teraz dać linka dałem linka ale ku/rwa pisało treść została uznana za spam dlaczego ps może jutro ten filmik ze szpitala psychiatrycznego w Opolu zamieszczę

Gość gość
gośćAgata dziś Ja to rozumiem, dlatego c***isze. Sprobuj najpierw trochę z gościa popisac i zobacz co się dzieje na tym forum i kto jest kto, bo jest tu kupa kretynów

16:52 dzięki :) wiesz ja nie mam tak dużo czasu na internet wchodzę sporadycznie albo jak sie napiję haha i prawie nikt nie chce ze mną pisać :D

Gość gość
Tak mam leki będziesz jutro na kafe jutro zamieszczę ci filmik ze szpitala