Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkaa3

chce miec dziecko,moj chlopak nie.

Polecane posty

Gość lilkaa3

Witajcie kobietki

Gość lilkaa3
Witajcie kobietki. na początku zacznę ze mam 19 lat a mój luby 17 i ja bardzo chciałabym mieć już bobaska... Ale on mówi że jest na to za wcześnie

Gość lilkaa3
on mówi że jest na to za wcześnie:(! jestem już zdesperowana, do tej pory, brałam tabletki, ale w zeszłym tygodniu odstawilam chłopak oczywiście nic nie wie.tytaj będę opisywać moje starania i mam nadzieję ze, znajdzie się jeszcze kilka "samotnych" staraczek które mają mały sekrecik jak ja... TRZYMAJCIE KCIUKI!!!

a ja chce młodą jędrną dziewczynę, bez dzieci, nawet nie musi się bzykać ze mną, ważne by dała mi swoim towarzystwem radość.

Gość gość
autorko rodzice powinni cię do psychiatryka wywieźć

Gość gość
łapiąc go na dziecko narażasz je na brak miłości ze strony ojca

Gość gość
Widze w przyszlosci samotne macierzynstwo i skrzywdzone dziecko pozbawione taty rzez mame

Gość lilkaa3
moj ksiaze mnie nie zostawi,nie znacie go. planowalismy razem przyszlosc, tylko ja sobie nie wyobrazam przyszlosci bez dziecka. rozwazalismy kiedys ewentualnosc "wpadki" kochany powiedzial wtedy ze by sie mna zaopiekowal niezaleznie od wszystkiego i by wychowal ze mna dziecko:) tylko po prostu nie chce sie zgodzic po dobroci...:/

Gość lilkaa3
trzeba sobie w zyciu jakos radzic i stawiac na swoim. prosze mnie nie obrazac pod tym postem i nie robic sobie zartow, macierzynstwo to powazna sprawa:) kiedys moze zrozumiecie

Gość gość
ty sie durna gowniaro leczyc powinnas. tyle w temACIE

Gość lilkaa3
a kim ty jestes zeby mi mowic co ja powinnam a czego nie? nie zycze sobie takich komentarzy, to nic nie wnosi do dyskusji glupie gadki zostawcie dla siebie nie marnujcie czasu na glupie docinki bo i tak sie nimi nie przejmuje:) pozdrawiam moze w koncu ktos normalny sie wypowie?

Gość gość
To wloz go w pieluchy zobaczysz co będzie. Będziesz samotną matka. Gwarantuje Ci też twój książę znajdzie inna księżniczkę :)

Gość lilkaa3
mowilam juz cos na temat niemilych komentarzy:) prosze sobie darowac lepiej znam mojego ksiecia i zareczam ze jest to prawdziwy ksiaze z bajki:))

Gość lilkaa3
serio? zadna kobieta z podobnym problemem nie odwazy sie odezwac?:) no dalej mamusie licze na was !!!!

Gość gość
w leb sie puknij ty glupia p*zdo... 17 lat to nie jest czas na dziecko ty sobie nie zdajesz chyba sprawy z tego ile problemow moglabys narobic biednemu chlopakowi w ogole nie myslisz.. na boga obys skonczyla jako samotna matka moze to by ci dalo troche do myslenia idiotko

Gość beataa092
Może wystarczyłaby poważna rozmowa? Może by się zgodził? :) Z drugiej strony to ty go znasz najlepiej, więc skoro próbujesz już tak drastycznych metod to pewnie o tym myślałaś.. No cóż, nic tylko życzyć powodzenia i wymarzonych dwóch kreseczek na teście :) A niemiłych gawędziarzy pragnę poinformować, że sama zaszłam w ciążę w wieku 18 lat i wcale to nie jest za wcześnie. Poradziliśmy sobie z dzieckiem, ja i mój chłopak (obecnie mąż). Nasza Alicja ma już 6 lat i dobrze nam się wiedzie w życiu :) Trochę empatii.. A tego wulgarnego chama wyżej prosiłabym o znalezienie sobie właściwego zajęcia i naukę kultury osobistej :) Polecam też zapoznać się z netykietą, bo ten świat powoli schodzi na psy.Pozdrawiam Beata:)

Autorko, Jeśli nie jesteś internetowym trollem, to moja rada jest jedna - powstrzymaj się. Twój chłopak ma 17 lat - to nie jest czas na dziecko. On pewnie nie jest w stanie utrzymać siebie, emocjonalnie jeszcze dojrzewa, rozwija się. Daj temu jeszcze dziecku czas, na bycie dzieckiem. Jeśli czujesz silny instynkt, pomyśl o innym facecie.

Gość katt_7
beato jestem pełna podziwu bogu dzieki znajduja sie jeszcze na swiecie normalni kulturalni ludzzie:) a co do ciebie lilko to musisz sie starac nie wolno odpuszczac w koncu sie uda!!! trzymam kciuki ja tez staram sie o dziecko znam twoj bol wazne w zyciu jest to zeby znac swoj cel:). powodzenia:):)

Gość lilkaa3
dziekuje za wiare kobietki:) milo jest raz na jakis czas uslyszec cos milego w necie a nie same obelgi:) zapraszam do dzielenia sie swoimi przezyciami, ciekawa jestem waszych historii:)

Gość gość
po prostu brak slow

Gość ggggggggggggggggggggfg
typowa nienormalna rozpieszczana przez rodzicow gowniara bez komentarza